A FlixBus charter üzletága 1.000.000 utasnál jár


Könnyen foglalható csoportos utazások saját sofőrrel
++ Kényelmes és klímabarát utazás a FlixBus charter szolgáltatásával, 1.000.000 utas több mint 60 országból ++ Privát buszos utak a csoport igényeire szabva: 100%-ban digitális, átlátható és komplikációktól mentes foglalás ++ Központi foglalási rendszer, magasabb kihasználtság és kevesebb üresjárat teszi eredményesebbé a buszos cégek munkáját
Budapest, 2019.06.07. – A FlixBus 2015 óta biztosít lehetőséget ügyfeleinek arra, hogy a www.charter.flixbus.com oldalon foglalják le saját szervezésű csoportos utazásukat privát sofőrrel. Mostanra a FlixBus Charter közel 60 ország több mint 1 millió utasát szállította céges rendezvényekre, iskolai utakra és csoportos kirándulásokra Európa-szerte. A FlixBus Charter útelosztó algoritmusa javította a kihasználtsági arányokat és csökkentette a várakozási időt a rendszert használó független buszos cégeknél.
Startup a startupban: a FlixBus Charter három évvel ezelőtt kezdte meg működését azzal a céllal, hogy könnyebbé tegye a csoportos buszos utazások foglalási folyamatát, így biztosítva előnyöket a buszpartnereknek. A központi, leegyszerűsített útelosztásnak köszönhetően két vagy több csoportos út kombinálható, így a partnerek optimalizálni tudják a buszok és a személyzet kihasználtságát.
A FlixBus Charter szolgáltatás jelenleg Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban érhető el, de buszokat foglalni világszerte lehet azzal a feltétellel, hogy az utazás az említett országok egyikében kezdődik. A célállomás bárhol lehet, ha az adott hely távolsági busszal megközelíthető.