Adventi látogatás a Velencei tónál!

Az Adventi időszak beköszöntével sokan kelnek útra a hétvégeken, de még mindig aránytalanul kevesen veszik célba a fővároshoz oly közeli Velencei tavak és környékét! Pedig ebben a csodálatos természeti környezetben az Adventi időszakban is rengeteg lehetőség várja az ideérkező vendégeket!

Nézzük mindjárt a terület „fővárosát”, a régi „Királyi várost”, Székesfehérvárt! A gyönyörűn felújított ódon belvárosában a műemlék házakon, hangulatos kávézókon és éttermeken kívül megannyi faházikó jelzi, hogy a belvárosban egy remek Adventi vásár költözött, ahol ínycsíkladozóan keveredik egymással, a sült gesztenye, a forralt bor, a puncs és megannyi finom étel illata! Ha sötétedés után is kilátogatunk, a romantikus este élménye garantált!

Szomjan halni biztosan nem fogunk, az egyik legismertebb borvidékünk terül el a hatalmas területeken náddal borított tó északi részén, ahol remek fehér borok formájában kóstolhatjuk a hegyek finom nedvét.

Akik a „keményebb” italokat kedvelik, azokat Agárdon várja az ország egyik leghíresebb pálinkafőzdéje!

Szintén Agárd és Gárdony között találjuk az egész évben nyitva tartó Gyógyfürdőt, ahol wellness elemek is várják a megfáradt turistákat a termál medencék mellett…

 

Viszont, ha valaki a fantasztikus wellness élményt, a remek ételeket, és a barátságos árakat egyben szeretné, és ezt akár egy komplett hétvégére, azt várja a térség legjobb és legismertebb, híres design szállodája Gárdonyban, a NAUTIS! Ha igazi kikacsolódásra és feltöltődésre vágyunk a térség bejárása után, nem is választhatunk maguknak másik szálláshelyet!

További információ: www.hotelnautis.hu/hu