Bor 7 Badacsonyban


Július 14-től 30-ig várja a vendégeket a remek borairól híres Badacsony a nyár egyik legjobb borászati és kulturális rendezvényével, a központban levő parkban.

A számtalan fellépő mellett kirakodóvásár, remeg gasztronómia kínálat, és természetesen a környék kivalló borászai várják bő egy héten keresztül a hegyek remek nedűjével az érdeklődőket! Az éjszakába nyúló programok és borozási lehetőséget nyújtó rendezvényt tökéletesen meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel, de aki helyben szeretne maradni, szállások tömkelege várja a Bor 7 ideje alatt is.

Természetesen érdemes felkeresni a híres Kisfaludy és a Szegedy Róza házat, múzeumot, a híres „Rózsakőt” vagy épen a Bazaltsípokat is. Persze ezek a nevezetességek, ahogy a többi programlehetőség is, nem csupán a rendezvény idején várja a turistákat, hiszen strandolás és hajókázás, vagy épen motorcsónakázás mellett , bármikor alternatív programot jelentenek, ahogy magától értetődő módon a remek pincék is.

A környék felfedezéséhez az egyik legjobban ajánlható szálláshely a BonVino Hotel (www.hotelbonvino.hu ), illetve további információk Badacsonyról a http://www.badacsony.com/hu/info/infok-hirek/tourinform-iroda oldalon találhatók!