Bor- és Fröccsfesztivál a siófoki Nagystrandon és PLÁZS-on


Mindannyian szomorúak vagyunk, ha a nyár a végéhez közeledik. Siófokon azonban idén semmi okunk nem lesz a búslakodásra: a jubileumi év nyarának vidám hangulatú záróeseménye az augusztus 31. és szeptember 2. között megrendezésre kerülő Bor- és Fröccsfesztivál lesz.

A korábbi években augusztus elején Borpart és Fröccs Feszt néven tartott esemény megújult névvel, időponttal és helyszínnel jelentkezik: a Hajóállomás helyett idén a Nagystrandon és a fehérhomokos PLÁZS-on kap helyet.

A három nap alatt faházakban sorakoznak fel a legzamatosabb környékbeli borok, valamint helyi és országosan ismert fellépők teszik teljessé a balatoni esték hangulatát, miközben házról házra járva az italok mellett végigkóstolhatjuk a kitelepülő vendéglátók ételkülönlegességeit is.

Az eseményt a több mint 140 éve működő siófoki Férfi Dalkör műsora nyitja meg pénteken, Egri Péter és a Mystery Gang után pedig Behumi Dóri, Frenk és Kiss Tibor énekel a Farkas Róbert vezette Budapest Bárral.

A főnapon zenés tornára invitálják a közönséget, délután az elektronikus zenei alapokon nyugvó, modern popzenét játszó Belau érkezik, majd Demjén Ferenc koncertje zárja az estét.

Vasárnap a pop-rock-punk stílusban zenélő Extensive alapozza meg a hangulatot, végül Weisz Viktor nagykoncertjével ér véget a Siófok50 rendezvénysorozat nyárbúcsúztató fesztiválja.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/292623168167681/