Gasztro randevú a Bestia étteremben


Ha a Szent István térről beszélünk, azonnal a Bazilika jut eszünkbe, esetleg december folyamán az Adventi vásár, holott fenséges egyházi csodánk mellet a sarkon, a nem éppen térhez illó irodaház aljában található egy igazi gasztronómiai gyöngyszem, a Bestia.

Tulajdonosa a híres Wossala Rozina sztár séf, aki célul tűzte ki, hogy különleges dizájnnal, egyedi kínálattal várja a „normál éttermek” hangulatába és étlapjába „beleun” vendégeket. Nem csupán eme egység üzemeltetésében tűnik ki ennek a dizájnnak a szeretet és előtérbe helyezése nála, hiszen ő a Neckermann által képviselt Cooks Club arca, magyarországi nagykövete, mely szállodalánc szintén ezt a könnyed, fiatalos, egészséges életmódra alapozó élményvilágot képviseli.

A Bestia 2015 tavaszán nyitott, igazából egy „amerikai stílusú kocsma”, 12 féle válogatott hazai kézműves sörrel, szaftos húsokkal, egyedi élő zenével, követve a „főzdék új generációjának” stílusát. Hétköznapokon remek és változatos menükkel is várják a különleges és újdonságokra vágyó vendégeket, abszolút reális árakkal, tehát minden képen érdemes kipróbálni ezt az egyedi gasztronómiai színfoltot Budapest belvárosában.

További információ: www.bestia.hu