Gasztronómiai világjárás a Velencei tónál

A lassan borongós őszbe nyűló időjárás közepette is teljesen jogos igénye a munkában elfáradt embereknek egy kis wellness kikapcsolódás, főleg ha remek gasztronómai élménnyel is párosulhat!

Erre alkalmasabb helyet nem is nagyon lehetne jobbat találni, mint a Velencei tó partján fekvő, mesés panorámával rendelkező, a Velencei borvidék, az Agárdi Pálinkaműhely és a termálfürdő közelében fekvő Vitál Hotel Nautis Gárdonyban.

Minden hétvégén egy másik országba vezet el minket a gasztronómia világán keresztül, miközben élvezhetjük az ország egyik legnagyobb és legjobb kétszintes wellness részlegét, kirándulhatunk a környéken, bejárhatjuk Székesfehérvár utcáit, vagy körbekerékpározhatjuk a Velencei tavat.

Szemezgessük hát a  kínálatok között!!!

Márton napi libalakoma Vital Hotel Nautis****superiorban

  1. november 13-15. (min. 1 éj)

Legyen részese egy fejedelmi hétvégének szállodánk fedélzetén, ahol éjszakai fürdőzéssel, szauna szeánszokkal, Márton napi libalakomával, borkóstolóval, késői kijelentkezéssel, valamint kétszintes wellness részlegünk korlátlan használatával várjuk Vendégeinket!

24 750 Ft /fő / éj-től

Pусский (orosz) ízelítő a fedélzeten

  1. november 20-22. (min. 1 éj)

Töltsön el egy orosz hangulatú hétvégét szállodánk fedélzetén félpanziós ellátással, éjszakai fürdőzéssel, kétszintes wellness részlegünk korlátlan használatával és vasárnapi napon késői kijelentkezéssel!

24 750 Ft /fő / éj-től

Távol-keleti utazás az ízek világába

  1. november 27-29. (min. 1 éj)

Töltse november utolsó hétvégéjét a Vital Hotel Nautis****superior fedélzetén, a Velencei-tó partján! Ázsiai hangulattal, félpanziós ellátással, éjszakai fürdőzéssel, kétszintes wellness részlegünk korlátlan használatával és vasárnapi napon késői kijelentkezéssel várjuk!

24 750 Ft /fő / éj-től

További információ:

www.hotelnautis.hu