Gyenesdiási programajánló


Programokban gazdag hetek állnak előttünk. Alábbiakban ajánljuk a soron következő rendezvényeket, programokat, melyekre mindenkit szeretettel vár Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja!

Augusztus 14. Községházi esték: Könnyed nyári hangversenyek, koncertek a Községházán

Vincze Lilla dalest Popper Péter zongorakíséretével “Az angyal hozzánk hajol…” címmel

Augusztus (16-)18. Festetics Vágta

Nemzeti Vágta regionális előfutama 18-án vasárnap Gyenesdiáson a Faludi-síkon. A fő futamokon kívül izgalmas lovas ügyességi versenyek, színes lovasprogramok és bemutatók, játszóház, kocsitoló verseny várja a vendégeket.
A Vágtát megelőző napokon (aug. 16-18.) Keszthelyen a Festetics kastély parkja ad otthont lovas programoknak, Történelmi Lovasfesztiválra invitálják a vendégeket.

Augusztus 19-20. Szent István ünnepe Gyenesdiáson

19-én kenyérsütés a Pásztorházban. (Dagasztás 10 órakor), 20-án pedig a Dream Beach Koktélbár programjaira várunk mindenkit a Diási Játékstrandra. 21.15 órakor tűzijáték!

Augusztus 22-25. VW Bogaras Balatoni Nyárbúcsúztató

Ismét kirajzanak a VW Bogarak Gyenesdiáson! Főzés, kirándulás, zene, buli, szuper társaság és VW csodabogarak várják az érdeklődőket 

Augusztus 24. Strandszezon finálé

Jó hangulatú nyárzáró strandbulira várják az érdeklődőket a Diási Játékstrandra a Dream Beach Koktélbár szervezésében

Aug. 31-szept. 1. Balaton Offroad Fesztivál

Terepjárók, quadok, SUV-ok, pick-upok – járművel vagy csak nézőként – garantált offroad élmény mindenkinek a Faludi-síkon

Szeptember 7. Szüreti Vigasságok

Szüreti felvonulással, szőlőpréseléssel, must-, és borkóstolóval, bográcsos főzéssel, folklórműsorokkal, játszóházzal várják a vendégeket.

Szeptember 14. Gyenesdiási Burgonyanap

Burgonyavásár, főzőverseny – terítéken a keszthelyi burgonyafajták; Szemfüles családi játszóház és Kalimpa színház mesekoncertje, Press Dance Táncstúdió bemutatója, végül a Roulette zenekar fergeteges bulija várja a vendégeket.

Szeptember 21. Gyenesi Íz-lelő – gasztrotúra
Kóstolja meg Gyenesdiás őszi ízeit, amikor a résztvevő vendéglátóhelyek különleges menüvel és finom italokkal várják Önt is.

Továbbá garantált programok a hét minden napjára:-)

Részletes programok a linkek alatt, a mellékelt plakátokon, továbbá a teljes programkínálat megtekinthető turisztikai portálunkon, a www.gyenesdias.info.hu oldalain, illetve érdeklődjön a Tourinform irodában!