Palackozott elixír – kapható az igazi PI-víz, az Elixina


Az első palackozott, kiskereskedelemben is kapható magyar PI-víz megjelent a piacon. Neve Elixina, a Hotel Moments dísztermében június 5-én mutatták be a sajtó képviselőinek. A víz alapja egy kiváló minőségű, nemzetközi szinten is elismert, díjnyertes ásványvíz, amely a dr. Fülöp László által kifejlesztett BCS PI-technológia segítségével válik különlegesen egészségessé.

A sajtótájékoztatón nemcsak dr. Fülöp László, hanem Horváth Gábor olimpiai bajnok és Ignácz Attil, a 2004-es Athéni Olimpiai Játékokon bajnoki címet szerzett kajak négyes erőnléti edzője isds tájékoztatta az újságírókat, a moderátor Szujó Zoltán volt.

Évek óta felmérések igazolják a PI-víz kedvező hatásait, százezrek fogyasztják, ám a kiskereskedelemben eddig nem volt kapható. Sokkal egészségesebb mint más vizek, mert segíteni tud a szervezetnek a méregtelenítésben, sejtregenerációban, lúgosításban és az energetizálódásban. Energiaszintje többszöröse a vezetékes víznek vagy az ásványvizeknek. Optimális ásványanyag-tartalma és lúgosító hatása megfelelő folyadékmennyiség bevitele esetén segít a jó közérzet elérésében. Ráadásul elősegíti a bőrsejtek hosszútávon fenntartható hidratáltságát.

„ Az Elixina hézagpótló termék, amire óriási szükség van az országban. Ezért álltam mellé, és ezért viselheti a palackozott vizek közül egyedüliként az általam levédetett PI-védjegyet” – mondta dr. Fülöp László, agrármérnök-kutatóbiológus, aki szerint a magas energiaszintű víz pozitív hatással van az emberek egészségére és teljesítőképességére is.

Horváth Gábor, olimpiai és világbajnok kajakozó szerint a víznek néhány látványos, jól érezhető hatása volt, jobb lett az általános közérzetük, és ezzel együtt a teljesítményük is. „Persze egy olimpiai aranyérem megszerzése ezer tényezőn múlik, nem elég csak PI-vizet inni hozzá, de kétségtelen, hogy nagyon pozitív hatása volt a felkészülésünkre és a versenyzésünkre egyaránt” – mondta Horváth Gábor.

Ignácz Attila, az aranyérmes férfi kajak négyes egykori erőnléti edzője is a PI-víz pártolója, számára fontos a szerettei egészsége, ezért családja minden tagja PI-víz fogyasztó. +Személyi edzőként is mindenkinek azt javaslom, hogy igya 3-4 hétig, aztán döntse el, hogy jó neki, vagy sem. Aki megfogadta a tanácsomat, és kipróbálta, fogyasztó is maradt” – mondta Ignácz Attila.

Az Elixina az egyetlen PI-víz, amely dr. Fülöp László nevével fémjelzett BCS PI Technológiával készül. Bársonyossága, tiszta íze egyértelműen megkülönböztethető más vizekétől, ráadásul segítségével sejtszinten gondoskodhatunk szervezetünk tartós vitalitásáról.