Rólunk

Kedves Látogatónk, Olvasónk!

A gasztroutazas.info szolgáltató webmagazin az Önök mind teljesebb körű tájékoztatása érdekében jött létre, 2011-ben, de teljes kapacitással a 2012-től működik. Természetesen weboldalunkkal olyan széles sávot kívánunk felölelni, mely előre vetíti annak problémáját, hogy soha nem lesz teljesen”kész”, és bizony sokszor napra kész sem az adatállomány, de a teljes alkotógárda ezen fáradozik minden nap. Célunk, hogy Önök mind pontosabb válaszokat kaphassanak Magyarország és a világ gasztronómiájáról, országairól, városairól, tájegységeiről, az ezeken a helyeken található programokról, és azokról a szolgáltatókról, melyek segítik Önöket ott tartozódásuk tökéletes megszervezésében.

A gasztroutazas.info oldalt sokéves szakmai újságírói, idegenforgalmi és vendéglátó ipari tapasztalattal rendelkező, szakmailag elismert szakemberek szerkesztik és írják, akik minden tudásukat és szakmai ismeretüket beleteszik ezekbe az anyagokba, hogy a lehetőségekhez képest, a legtöbbet tudják segíteni Önöket.

Igyekszünk minden országról a legfontosabb információkat összegyűjteni, a magyarok által gyakran látogatott területekről pedig a lehető legtöbb adatot az Önök rendelkezésére bocsátani. Több helyen leíró cikkek is segítenek a választás meghozatalában, és természetesen az „országok gasztronómiája” rovatban külön olvashatnak a terület kulináris adottságairól.

Néhány kiemelt, szolgáltatói hirdetés kivételével, csak felsoroljuk, és elérést biztosítunk az adott szolgáltatóhoz, a saját weboldalukon található adatok hitelességéért és az adott cégért semmiféle felelőséget nem vállalunk.

Külön figyelmükbe ajánljuk „hírlevél” rendszerünket, melyre egy egyszerű és ingyenes jelentkezés után minden újdonságról, fontos hírről és változásról tájékoztatjuk Önöket, ezzel is segítve a programok és lehetőségek közötti választást, vagy épen ötletet adva a szabd idejük kellemesebb eltöltéséhez. Ehhez a jelentkezéshez folyamatos játékokat kapcsolunk, így Önök ezzel duplán nyerhetnek.

Oldalunk megtalálható a gasztroutazas.blog.hu blogoldalon és a facebook-on is, de anyagunkat számos más weboldal is átveszi.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben hibát vagy hiányt észlelnek, nyugodtan jelezzék felénk, javítunk, pótolunk, hiszen ekkora adatállomány sohasem lehet teljes és hibátlan. Egyúttal elnézésüket is kérjük, ha valamilyen okból kifolyólag, nem találják meg a keresett adatokat, a folyamatos fejlesztés eredményeként később biztosan megtalálható lesz.

Minden kedves látogatónknak és olvasónak eredményes és szórakoztató böngészést kívánunk!

A gasztroutazas.info csapata!