Sopron nem csak a Volt Fesztivál


Sopron legnagyobb zenei rendezvénye, a Volt Fesztivál idén is hatalmas sikerrel zárul. Tömegek szórakoztak az Alpok lábánál elterülő “Hűség városában”. Azonban az élet és az idegenforgalom ezzel nem állt le! A festői óvárossal, a Lövérekben remek kirándulóhelyekkel, a Fertő tavon pedig csodálatos standdal, és élmény teli hajókázással kecsegtető település, a nyár további részében is szeretettel várja a turistákat!

A városban és környékén töltött idő eltöltéséhez most egy extra lehetőség is társul ugyanis az abszolút ideális fekvésű, és ár/érték arányban verhetetlen Hotel Sopron új lehetőséggel várja a vendégeit!

A 2017 a megújulás éve a Hotel Sopronban. A Hotelstars minősítéssel rendelkező, 4 csillagos szálloda az idei évi fejlesztéseknek köszönhetően júniustól már két szinten is Premium minőségben fogadja vendégeit. Megújultak az első emeleti Standard szobák, és a már korábban kialakított Premium szobák is, emellett megszépültek az első és a második emeleti folyosók.

Az újdonságok itt nem érnek véget, hiszen a ProsEat teraszon streetfooddal, finom koktélokkal, ill. minden kedden és vasárnap zenés grillvacsorával várják Vendégeiket!

Az új ízekre új chefük a garancia. Csapatukat június második felétől erősíti Csomós András – konyhafőnök, aki előtte a debreceni Ikon, ill. az egri Macok Bisztró és Borbár konyháját vezette.

Minden vendéget szeretettel, és remek borokkal vár Sopron!

További információk:  www.hotelsopron.hu