Télen is érdemes a Balaton térségébe látogatni


Sokan vannak, akik nem részesítik előnybe a téli sportokat, vagy nem csupán annak szeretnék szentelni összes szabadidejüket. Nekik igaz alternatíva lehet a Balaton part is, hiszen egyre több, jobbnál jobb wellnesszel és egyéb szolgáltatással rendelkező magas színvonalú szálloda várja a vendégeket ebben az időszakban is.

Az egyik ilyen jó ajánlat lehet Balatonalmádi, ahol a Hunguest Hotels Bál Resort kínál szinte minden hétvégén remek programot, bálokat, rendezvényeket azon túl, hogy számtalan wellness és szórakoztató kínálata mellett, messze földről híres konyhával is rendelkezik. A téli Balatoni tájra nyíló fenséges panorámáról meg ne is beszéljünk! Érdemes a weboldalukra ellátogatni, hiszen remek ár/érték arányú csomagajánlatiban mindenki megtalálja magának megfelelőt! Külön érdekes lehet a „Pót szilveszteri” rendezvényük, január 25-27 között.

www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/balatonalmadi/hunguest_hotel_bal_resort

Egy kis bemutató a szállodáról:

www.youtube.com/embed/-WWhXXdPqHo

Természetesen nem kell leragadni a szállodában, a közelben található a csodálatos Tihanyi félsziget, a méltán híres Balatonfüred sétányával, romantikus épületeivel, de a rengeteg kulturális, művészeti és turisztikai attrakcióval rendelkező Veszprém királyi város is könnyen elérhető, megannyi változatos programlehetőséget biztosítva!

 

Badacsony nem csak a nyári és szüreti időben jelent felejthetetlen kikapcsolódást! Ebben az időszakban maga a nyugalom szigete, de remek téli kirándulásokat is tehetünk a festői környéken. Nem szabad elfelejteni, hogy hamarosan indul a térségben a tavaly nagy sikert aratott „Borbarangolás 2019” programsorozat. (https://www.badacsony.com/ajanlo/borbarangolas-2019 ) Ezen eseményeken való részvétel, vagy csak pihenési szándékkal érkezve elképzelni sem lehet jobb szálláshelyet, mint az ország leghíresebb és legkedveltebb borszállodáját, a remek wellnesszel és konyhával rendelkező BonVino Hotelt! https://hotelbonvino.hu

Egy kis bemutató a szállodáról: www.youtube.com/watch?v=AQCXnyxC6j0&feature=youtu.be

 

Igaz nem közvetlen a Balaton partján található Tapolca festői városkája, de nagyon rövid úttal elérhető. annál is inkább, mert innen is elérhető a „Borbarangolás 2019” programsorozat. A városban található az ország egyik legjobbnak tartott családi élmény, wellness és gyógy szállodája, a minden igényt kielégítő Hunguest Hotel Pelion.

www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion

A programok és lehetőségek kavalkádja várja itt is a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni, vagy éppen a híres barlangjában gyógyulni vágyókat! A szálloda olyan kínálattal rendelkezik a szabad idő eltöltésére, mely jogosan emeli őt az egyik legjobb szállodává!

www.youtube.com/watch?v=IkdiNl9uFkk&feature=youtu.be

A szállodán kívül a hangulatos kisvárosban való séta és a híres tavas barlang kötelező látványosság, mely utóbbiban romantikus csónakázáson is részt vehetünk a szűk barlangi folyósokon, miközben a barlang gyógyító levegőjét lélegezzük.

És hát tél van, a Balaton pedig maga is remek célpont, ha szerencsénk van, a gyönyörű tavunk is befagy, és annál nehezen lehet élvezetesebb téli szórakozást elképzelni, mint a hatalmas vízfelületen való korcsolyázást, szánkózást, sétálást!

Ne féljünk útra kelni a Balaton térségébe télen sem, garantált, hogy csodálatos élményekkel térünk haza ebben az évszakban is!!

Éva T. Johnson