Thaiföld bemutatkozik Budapesten


Idén harmadik alkalommal rendez országbemutató fesztivált a Thaiföldi Királyság magyarországi nagykövetsége és a Thaiturizmus Utazási Iroda.

Csöppenj bele a thai kultúrába szeptember 2-án, Budapest szívében, a Vajdahunyad várában – szól a meghívó. Autentikus thai ételek, valódi ínyencségek – kókusz chips, mangó italok -, illetve kávé különlegességek várják az érdeklődőket.

Mindenki kedvére válogathat és vásárolhat az eredeti thai kézműves termékekből és ajándéktárgyakból. Az utazni vágyókat pedig kedvezményes utazási ajánlatokkal várják. De az eseményről nem hiányoznak majd a méltán híres thai masszázst kínáló szalonok sem.

A fesztivál hivatalos megnyitóján személyesen is részt vesz és köszöntőt mond Thaiföld magyarországi nagykövete, Jakkrit Srivali, valamint a Magyar Külügyi és Kereskedelmi Minisztérium képviselője.

A rendezvényt táncbemutatók és gasztronómiai programok is színesítik.  A színpadon „élőben” főz majd Tamási Zoltán és Vastag Tamás – a Green Thai Étterem képviselői -, valamint Böröcz Zsófi, a Konyhafőnök 2018 nyertese.

Az esemény idején mindenkinek lehetősége lesz belekóstolni a hamisítatlan thai konyha ízeibe. A kulináris élményekről 6 étterem gondoskodik.

A Thai Airways pultjánál regisztrálók 2 főre szóló repülőutat is nyerhetnek  a légitársaság jóvoltából.

A fesztivál 10.00 és 18.00 között várja az érdeklődőket a Vajdahunyad várban.

Bővebb információ: http://www.thaifesztival.hu/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/316074958958088/