Újranyit a Metro Klub


Metro Club Theatre néven nyílik újra Budapest legendás szórakozóhelye a Metro Klub, amely az 1960-as években a magyar beat fellegváraként vált ismertté.

A kettes metró építőmunkásainak szánt szórakozóhely hamar kinőtte a kereteket és nem volt olyan hétvége, amikor a megtelt feliratot ne kellett volna kitenni az ajtajára.

A Metro Klub épülete 1908-ban nyílt meg Európa egyik legnagyobb gyerekjáték-áruházként, majd csak közel fél évszázaddal később alakult át szórakozóhellyé. A kettes metrónak eredetileg 1953-ra kellett volna elkészülnie, de az építkezést le kellett állítani. A munkálatokat 1963 novemberében kezdték újra, és a határozat értelmében tíz év állt rendelkezésre a befejezésig.

Az építőmunkások számára szerettek volna egy szórakoztatóközpontot létesíteni. Így költözött ide a Metro Klub, amely hamar kinőtte magát és hétről hétre telt házas rendezvényeknek adott otthont.

A Metro Club Theatre február 8-án pénteken új korszakot teremtve nyitja meg kapuit Budapest szívébe és legendás helyszínen hoznak új színt a belvárosi éjszakai életbe.

A szórakozóhelyen mostantól minden pénteken és szombaton a luxus varázsával átitatott környezetben, világszínvonalú hang- és fénytechnikával, mesés italokkal és igazi ínyenc bistro food falatokkal, valamint hatalmas tánctérrel és az ország legjobb lemezlovasaival várják a vendégeket.