Valódi korcsolyapálya a Siófoki Jégkikötőben


Siófok egy varázslatos karácsonyi meglepetéssel ajándékoz meg minket, amiért egész évben együtt ünnepeltük várossá válásának 50. évfordulóját. December 21-én sokak álma válik valóra: megnyitja kapuit a város valódi jéggel borított korcsolyapályája, a Siófoki Jégkikötő.

Az időjárás szeszélyeitől független, több mint 250 négyzetméteres jégpálya a Hajóállomáson kap helyet, és egy Magyarországon ritkaságnak számító jégfolyosóval is kiegészül, ami a jubileumi év tiszteletére 50 méter hosszú lesz. A pálya egészen február 17-ig várja a téli sport kedvelőit, hétvégente pedig szuper ingyenes programokkal színesíti a siófoki telet. Januárban és februárban lesz jégdiszkó, kívánságműsor és farsangi jégkarnevál, és lehet, hogy jégre lépnek a busók is!

Érdemes lesz tehát elővenni a korcsolyákat, de akkor sem kell csüggedni, ha nincs otthon méretben megfelelő darab, mert kicsik és nagyok számára is lesz kölcsönzési és élezési lehetőség.  A hangulatos korcsolyapálya mellett természetesen gasztroárusokat is találunk majd, így a kedvenc téli finomságaink is megvásárolhatóak lesznek.

A Siófoki Jégkikötő tehát december 21. és február 17. között minden nap várja a korcsolyázókat,

Aki már el is képzelte, ahogy egy bögre tea vagy forró csoki mellett gyönyörködik a téli Balatonban, miközben a család apraja-nagyja önfeledten siklik a korcsolyapályán és a fák között kanyargó jégfolyosón, az mindenképpen látogasson el a Siófoki Jégkikötőbe!

További információk: www.hellosiofok.hu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/525091008007721/

Nyitva tartás:
2018. december 21. – 2019. február 17.
• H-P.: 10:00 – 20:00
• Szo-V.: 9:00 – 20:00