Újra úton a Food Truck Show karavánja

Újra úton a Food Truck Show karavánja

Áprlis utolsó hetétől kezdve ismét bejárják az országot.

Április 29-étől kezdve 24 helyszínen, több mint 100 büfékocsival várják a vendégeket: Szilvásvárad mellett többek között Budapest, Győr, Kalocsa, Kiskunhalas, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szentendre, Veszprém és Zalaegerszeg sem marad éhesen.

Idén nyolcadik alkalommal indul útjára az ország népszerű guruló gasztronómiai fesztiválja, hogy megmutassa, egy minőségi food truck sokkal többet kínál, mint egy egyszerű gyors étel. Hazánk legkiemelkedőbb mozgó konyhái sorakoznak fel és megmutatják mire harapnak igazán a magyarok: BBQ, tészta, hamburger, pulled pork, francia, amerikai, mexikói kedvelők, édesszájúak, koffeinfüggők, fröccs imádók is megtalálják a számításaikat és a vegetáriánus vendégekre is gondoltak a szervezők.

Az első megállók: Szalajka-völgy és Kincsem Park

Szilvásváradról startol az idei első Food Truck Show április 29. és május 1. között, ahol a gasztronómiai élvezetek mellett koncertekkel, utcazenével, gyermekprogramokkal várják az egész családot és a Lipicai lovasközpont is izgalmas lovas programokkal készül.

Május 06-08. között pedig két év kihagyást követően a Kincsem Parkban kerül megrendezésre a várva várt Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show, ahol a hagyományokhoz híven megválasztják a 2022-es év legjobb food truckját a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján. A finom italok és ételek mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek és artisták várják a látogatókat, május 7-én pedig válogatott rögbi edzés és mérkőzés is lesz.

Az eseményekről bővebben: ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »