Indul Villányban a Rozé Fesztivál

Indul Villányban a Rozé Fesztivál

Jelmezes futóverseny, koncertek és gyermekprogramok is lesznek.

Július 8-án és 9-én rendezik, immár tizenegyedik alkalommal, a villányi Rozé Fesztivált, amely idén is koncertekkel, gyermekprogramokkal, jelmezes futóversennyel várja a szórakozni vágyó borkedvelő közönséget.

A szervezők tájékoztatása szerint a „régió legrózsaszínűbb fesztiválján” a könnyed és illatos rozé borok mellett karneváli hangulattal és több nagyszínpadi koncerttel, gyermekprogramokkal várják a vendégeket Villányba.

A város több ezer rózsaszínű lufival, lampionokkal és papírvirágokkal feldíszített rendezvényterén és a település számos pontján a két nap alatt a borvidék legjobb borászatai, gasztronómiai szereplői mutatkoznak be, hajnalig tartó nagyszínpadi koncertek, szombaton pedig a rózsaszínű „buli-futóverseny”, a többezer futót vonzó RozéMaraton várja majd az érdeklődőket.
Szombaton délután lesz a jelmezes felvonulás, akkor rendezik meg a Rozé szépségversenyt, majd közös bemelegítéssel indul a RozéMaraton. Fél hattól már a gyerekek nézhetik meg a Diófás téren Kalap Jakab műsorát a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar fellépése előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »