Komplex, innovatív programkínálat Esztergomban

Komplex, innovatív programkínálat Esztergomban

Vadonatúj, integrált városi szolgáltatást kínál a Tourinform Esztergom iroda, amely hálózatos együttműködés keretében fogta össze az Esztergomban elérhető szolgáltatókat és szolgáltatásokat. A komplex programkínálat egységes arculattal lépett piacra, elsődlegesen kifejezetten az osztálykirándulásokat fókuszba helyezve. 

Esztergomot egyszer látni kell! – Halljuk sokszor ezt a mondatot, de Magyarország történelmének első városára ez biztosan igaz! Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft-hez tartozó Tourinform Esztergom iroda munkatársai most azon dolgoznak, hogy országszerte eljuttassák ezt az információt, bemutatva az ezeréves város kiemelkedő állomásait. Elkészült egy színes programajánló, amely a városban elérhető szolgáltatásokat tartalmazza, külön kategóriákba rendezve. A szolgáltatás keretében nemcsak segítséget nyújtanak a teljeskörű programszervezésben, hanem a felmerülő kérdések megválaszolásában is állnak rendelkezésre. Továbbá árgaranciát vállalnak minden általuk kínált szolgáltatásra és a megvásárolható jegyekre, így mindenki számára a legoptimálisabb ajánlatot állítják össze a megadott egyedi paraméterek alapján.

A városban megtalálható megannyi kulturális intézmény, aktív program szolgáltató és gasztronómiai egység a partneri körük közé tartozik. Ezért a Tourinform Esztergom kínálatában a kultúra szempontjából számos egyedi és felbecsülhetetlen érték található, mint például Esztergom méltán híres múzeumai és kiállítóterei. Az aktív programok között élményfürdőzés, bakancsos túra, szabadulószoba, KRESZ park és tematikus séta szerepel. Továbbá a Tourinform Esztergom munkatársai segítik a csoport számára legoptimálisabb ajánlatot megtalálni a vendéglátás és szállásajánlatot tekintve, sőt még a távolsági közösségi és a helyi közlekedés – kisvonat és bérelhető kerékpárok – területén is eligazítást nyújtanak.

A szolgáltatás egyik alappillére az „always on” kommunikáció, valamint a visitesztergom.hu oldalról elérhető „Tervezd meg velünk!” elnevezésű ONLINE foglalási felületet, amely minden olyan információt tartalmaz, ami egy osztálykirándulás összeállításához szükséges lehet. Az űrlap kitöltését követően a Tourinform Esztergom kollégái egyedi ajánlatot állítanak össze a felületen megadott információk alapján, majd a választott programok teljes körű szervezését ellátják, hogy egy igazán felhőtlen osztálykirándulásban legyen részük a diákoknak.

Szerkesztőségünk által több alkalommal tesztelt, és ajánlott szolgáltatói a városban:

Szálláshelyként a történelmi belvárosban fekvő, legjobb ár/érték arányú, ingyenes parkolást is biztosító Hotel Adalbert-et ajánljuk. (www.hoteladalbert.hu )

A szállodával szemben találjuk a NEXT éttermet, ami vitathatatlan módon a legjobb és bőséges étteleket kínálja igen baráti áron. (www.next-restaurant.hu)

Aki pedig egy igazi PUB hangulatra finom hambikra és remek sörökre vágyik, megfizethető árban, azoknak egyértelműen a BeerLegalt ajánljuk (https://www.facebook.com/beerlegal ).

Induljunk bátran Esztergom felfedezésére, garantáltan nem fogunk csalódni, csak ajánlani tudjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »