Félárú akció Gyula napon a gyulai kiállítóhelyeken

Félárú akció Gyula napon a gyulai kiállítóhelyeken

50 százalékos kedvezménnyel kínálja belépőjegyeit április 12-én a gyulai kiállítóhelyeket működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. A lehetőség egyetlen napon és csak az online elérhető jegyekre érvényes.

Féláron teszi elérhetővé a gyulai kiállítóhelyekre szóló belépőket április 12-én, a Gyulák névnapján online jegyértékesítő felületén az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. A kiállítóhelyeket működtető cég ügyvezető igazgatója szerint kiváló alkalom az egynapos akció belépőjük megszerzésére azoknak, akik a közeli jövőben terveznek Gyulára látogatni.

– A várba, az Almásy-kastélyba szóló, vagy akár a kombinált belépők valamelyikét kényelmesen, sorban állás nélkül vásárolhatják meg a kiállítóhelyeinkre készülők – közölte Fekete-Dombi Ildikó, hozzátéve: azoknak is érdemes élniük a lehetőséggel, akik csak a nyár folyamán, vagy azt követően érkeznek a fürdővárosba.  

– Az online megvásárolt belépőink érvényességi ideje ugyanis azok első használatakor indul – mondta az ügyvezető. – A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vár vagy a kastély beléptető kapujánál, a kisebb kiállítóhelyeken az ott lévő telefonos applikációval történő leolvasáskor történő első használat „élesíti” a jegyet úgy, mintha a jegypénztárban éppen akkor vásárolta volna a vendég – tájékoztatott Fekete-Dombi Ildikó.

A több napon át érvényes, csomagban vásárolt jegyek kezdő időpontja is az első használat, így valóban akár hónapokkal korábban is megvásárolhatók a belépők.

– Az akcióval az a célunk, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyük az intézményeinkbe szóló online jegyvásárlás lehetőségét. A szolgáltatás gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a bejutás kiállítóhelyeinkre, amelyek közül a várban és az Almásy-kastélyban beléptetőkapuk működnek, még inkább meghagyva a látogatóink önállóságát. Természetesen fontos szempont volt az internetes jegyértékesítés decemberi elindításakor az is, hogy jelentősen csökkentsük a papír alapú jegyeink kibocsátását. Ennek a környezetvédelmi mellett gazdaságossági okai is vannak – mondta Fekete-Dombi Ildikó. 

– A kezdeményezéssel hagyományt akarunk teremteni; a Black Friday-hoz hasonló, évenkénti egyetlen napra korlátozott akció a célunk. Egész évben kényelmesebb, április 12-én viszont még olcsóbb is ezzel az online jegyvásárlás Gyula kiállítóhelyeire – tette hozzá a szakember.

A kedvezményes ajánlat csak az április 12-én, a gyulai kiállítóhelyek online jegyértékesítő felületén (https://cooltix.hu/b/gyulakult) megvásárolt jegyekre és jegycsomagokra vonatkozik.

A belépők az első használatkor élesednek, hónapokkal a vásárlást követően is érvényesek.

A felület elérhető a Gyulai Vár, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, az Erkel Ferenc Emlékház és az Erkel Nonprofit Kft. weboldaláról, de a fenti tagintézmények Facebook posztjaiban is rendszeresen megjelenítik azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »