Rendhagyó Majálist szervez a 150 éves Budapest

Rendhagyó Majálist szervez a 150 éves Budapest

Idén rendhagyó és megújult Majálist szervez a 150 éves Budapest. Ingyenes koncertek, szakszervezetek találkozója és érzékenyítő programok várnak minden érdeklődőt, aki április 29. és május 1. között kilátogat a Városháza Parkba.

Ingyenes koncertek, gyermekprogramok, színházi előadások, gasztronómiai élmények, vagyis egy igazi városi fesztivál vár mindenkit a hétvégén, de azok sem fognak csalódni, akik ragaszkodnak a retro majális élményéhez, ugyanis május 1-jén a szakszervezetek is csatlakoznak a programsorozathoz.

A Városháza Parkban hétvégén reggel 10 és este 18 óra között színes, családi programokat kínálnak a szervezők. A Napfényes Művészeti Műhely jóvoltából kézműves foglalkozások és körhinta várja a gyerekeket. Érzékenyítő programot biztosít a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete, az érdeklődök megismerkedhetnek a látássérültek hétköznapjaival, kipróbálhatják az akadálymentesített játékaikat, például a sakkot vagy a malmot, de betekintést nyerhetnek a Braille-írás és olvasás rejtelmeibe is.

Szakszervezetek nélkül nincs igazi május elseje

Ideje újra értelmezni a munka ünnepét, ehhez pedig a Városháza Parkban tíz különböző szakszervezet lesz a látogatók segítségére. A szakszervezetek nagyon különböző területekről érkeznek, többek között a szociális ágazatban dolgozók, a pedagógusok, az ipari dolgozók vagy éppen a köztisztviselők képviselőivel is lehet majd beszélgetni, eszmét cserélni a helyszínen.

Ingyenes koncertek a Városháza Parkban

Koncertek és előadások várják az érdeklődőket a kis színpadon április 29-én és 30-án is. A gyerekzenekarok mellett tánc-, és bűvészelőadás is lesz, április 30-án 17 órától pedig az Antilope Kid lép fel. Május 1-jén érdemes már korán kimenni a Városháza Parkba, mert egymás után olyan együttesek fognak zenélni, mint a Midlife Crisis, a Balkán Fanatik és a Kelemen Kabátban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »