Vingardium Borliget – a borfesztivál Pesten!

Vingardium Borliget – a borfesztivál Pesten!

2023. június 16-17.
Helyszín: Budapest, Erzsébetliget

Csak pár nap van hátra a legvártabb eseményig, a Vingardium Borligetig, ahol összetalálkozik a borkóstolás varázsa és a fesztiváli hangulat! Nincs még rá jegyed?!
Szerezd be még most elővételben! Elővételes jegyvásárlás előnyei:

✅ Kedvezményes ár: Az elővételes napijegyek ára mindössze 2 900 Ft! A helyszínen már 3 200 Ft.

✅ Gyorsabb bejutás: Az elővételben megvásárolt jegyek garantálják, hogy a gyorsítósávot használva ne kelljen beállnod a sorba azokhoz, akik a helyszínre hagyták a jegyvásárlást.

  🍇 Több mint 30 borászat: – Kóstold végig az ország különböző tájairól érkező 30+ borászat kiváló nedűit. Harsányi, Feind, Dominium, Dubitz, Gobri, Kontyos, Lajvér, Juhász, Petrényi, Laposa és még sok más borászat vár, hogy felfedezhesd az ízek gazdag világát! 🎵 Fergeteges koncertek: – Élvezd a délutáni borozgatást a függőágyban a hangulatos zene kíséretében, majd estére készülj fel a nagyszínpad előtt lévő fergeteges bulira! A RandomTrip, a Folksz és a Konyha zenekar mellett más tehetséges művészek is színpadra lépnek, hogy garantáltan felejthetetlenné tegyék az estéidet. 🍽 Gasztronómiai élvezetek: – Ha éhes leszel borozás közben, ne aggódj! A Vingardium Borligeten rengeteg finomság vár rád. Kóstolj meg különleges sajtokat, kézműves hamburgert, lángost és az édes ízek kedvelőinek elmaradhatatlan desszerteket. A gasztroudvarban mindenki talál magának valami ínycsiklandó falatot! 🎠 Gyermekliget: – A legkisebbek sem maradnak ki a mókából! Játékpark, kézműves asztalok és társasjátékok várnak rájuk a Játszóház projekt segítségével. A Gibbon Slackline-on megtanulhatnak kötéltáncolni. 🎉 Pihentető kikapcsolódás: – Ha mindez még nem lenne elég, további színesítő elemekkel is várunk. Pihenőkert raklapbútorokkal, óriás nyugágyakkal, függőágyakkal, fényfestéssel és borkurzusokkal, ahol egy sommelier vezetésével mélyedhetsz el a borok világában.  
 
  A borfesztiválra a belépés ingyenes!  
  Vár az Erzsébetliget! Vár a Vingardium!  
 
  LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK   Időpont: 2023. június 16-17. (péntek-szombat) Helyszín: Budapest, XVI. Erzsébetliget (1165 Budapest Hunyadvár u. 43/C) Megközelítés: Tömegközlekedéssel megközelíthető: Az Örs vezér tere metróvégállomástól induló HÉV Imre utcai megállójánál, illetve a 176E és 276E autóbuszok Hunyadvár utcai megállójánál található. A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS INGYENES!

A borászatoknál a kóstolás csak fesztiválpohárból!

Kóstolójegy a helyszínen (napijegy): 2 900 Ft
XVI. kerületi lakosoknak lakcím kártya felmutatásával a helyszínen (napijegy): 2 500 Ft


A POHÁRJEGY TARTALMAZ
* egy adott napra szóló karszalagot,
* 1 db kóstoló kupont.


TOVÁBBI TUDNIVALÓK
* Kóstolójegyeket elővételben a tixa.hu –n, illetve a helyszínen, a pohárpontokon lehet megvásárolni! *

A boros standoknál és a gasztronómiai kiállítóknál készpénzes, valamint bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.   NYITVA TARTÁS
Péntek: 17:00-23:00
Szombat: 11:00-23:00    

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »