Éjszaki buszkörjáratok közlekednek nyáron a Balatonnál

Éjszaki buszkörjáratok közlekednek nyáron a Balatonnál

Éjszakai járatokat közlekedtet a Káli-medencében, Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékén a Volánbusz hétvégente.

A  nyári menetrend bevezetésével új éjszakai körjáratokat indítanak péntekről szombatra és szombatról vasárnapra virradó éjszaka Tapolca és Révfülöp között. A 7702-es vonalszámú járatok Tapolca, autóbusz-állomásról 21.50-kor, 23.55-kor és 1.50-kor, míg Révfülöp, vasútállomásról 23.55-kor, 1.05-kor és 2.55-kor indulnak.

Az autóbuszok megállnak a Káli-medencében fekvő településeken, így Gyulakeszin, Káptalantótin, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Köveskálon, Balatonhenyén, Kővágóörsön is. A járatok Révfülöpön csatlakoznak a Balatonfüred felé induló, és onnan érkező éjszakai Bagolyvonatokhoz.

A tájékoztatás szerint Alsópáhok és Badacsonytomaj között is új éjszakai autóbuszok segítik az esti hazajutást. Az új 6363-as autóbuszok Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21.25-kor és 23.45-kor, míg Badacsonytomaj, vasútállomásról 23.00-kor és 1.15-kor indulnak.

Az autóbuszok mindkét irányba megállnak Hévízen, Cserszegtomajon, Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Balatonedericsen, Szigligeten, Badacsonylábdihegyen és Badacsonyban is, illetve Badacsonytomaj vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »