Folytatódik a „Gyula négy arca” fotópályázat

Folytatódik a „Gyula négy arca” fotópályázat

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. 2023. január 1. és október 31. között fotópályázat keretében várja a város látnivalóit, a belváros bizonyos részleteit, illetve természeti környezetét megörökítő képeket. 

A kiírás egyaránt szól helyieknek és turistáknak.

A második etapban 20 pályázó összesen 149 darab tavaszi, tavaszias hangulatú képet nevezett be. A beérkezett pályázatok többsége az ébredő tavaszi természet szépségére és város épített örökségére fókuszált – a vár és az Almásy-kastély voltak a legkedveltebb témák –, de megjelennek más népszerű látnivalók is.

Az egész éven átnyúló pályázatot végigkísérő, négytagú zsűri a napokban kiválasztotta a tavaszi forduló legjobb fotóját: Márta Fruzsina: „Pálinka” című nyertes képét közzéteszik a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. hivatalos, „Gyula a történelmi fürdőváros” nevet viselő Facebook-oldalán, emellett a fotós pénzdíjban is részesül.

A pályázat természetesen folytatódik. A felhívás továbbra is lehetőséget biztosít amatőr és profi fotósoknak. A pályázókat arra biztatják, hogy egyéni nézőpontjukból, kreativitásukat kibontakoztatva mutassák be városunk számukra legkedveltebb részeit.
A nyári képek beküldési határideje: 2023. augusztus 31.

A szakmai zsűri különdíjat oszt ki azon pályázók körében, akik mind a négy évszak fotóit azonos beállításból készítik el egy kiemelt gyulai látnivalóról.

A kiírók a pályázatokat a fotopalyazat@visitgyula.com e-mail címre várják. A pályázati feltételek részletei megtalálhatóak a visitgyula.com weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »