Egy különleges családi program az őszi szünetre?

Egy különleges családi program az őszi szünetre?

Sokan terveznek kisebb nagyobb családi kirándulásokat az őszi szünetben, főleg hogy ilyen gyönyörű idő várja az útra kelőket. Most egy olyan különlegességre szeretnénk a figyelmet felhívni, ami így Halloween környékén amúgy is „aktuális”.

Békés megyében, közel Gyula fürdővárosához található Doboz település, melynek közelében, a Kettős Körös partjánál található az erdőben eldugva egy vadászház.  Az eredetileg „csak” rendezvény helyszínnek kialakított területre nagyot gondoltak a tulajdonosok, és egy olyan különleges parkot alakítottak ki, mely máshol nem található az országban.

Igen, jól látjuk a képeken, megelevenedik a „Hotel Transylvánia” híres rajzfilmjeinek szereplőgárdája, sőt, még kiegészül rengeteg más meséből, történetből vett, illetve kitalált figurával.

A szinte megszólalásig élethű bábuk között szabadon sétálhatunk, megérinthetjük, fotózkodhatunk velük, beállhatunk közéjük, sőt a nekik megterített asztalokhoz le is ülhetünk közéjük enni, igaz természetesen nekünk egy remek mesterszakács által főzött, finom és remek ár/érték arányú ételek jelenthetik a gasztronómiai élvezetet ebben a különleges környezetben.

A komplexum természetesen panzióval is rendelkezik, hiszen az egész a Vadászházból és annak parkjából indult ki, és egyértelműen magát az épületet is „megszállták” a lények, nem kis élményt jelentve a család minden tagjának.

A terület továbbra is tökéletes rendezvény helyszín, ezen különleges színfalak között is, de rendszeresen részt vehetünk szervezett programokon is, igen jelképesnek mondható belépő díj ellenében, érdemes rendszeresen követni a facebook oldalukat!

Mivel egy olyan programlehetőségről van szó, mely a család minden tagjának különleges és garantáltan szórakoztató élményt jelent, ezért kifejezetten javasoljuk a felkeresését, különös tekintettel az őszi szünetre, hiszen most folyamatos rendezvények várják az idelátogatókat!

További információk: https://www.facebook.com/dobozivadaszhaz és a www.dobozivadasthaz.hu oldalon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »