Már lehet elmerülni a Liba napok gasztronómiai élvezetében!

Már lehet elmerülni a Liba napok gasztronómiai élvezetében!

A kegyes időjárásnak köszönhetően útra tudunk kelni a szép kora őszi időben, és ellátogatni az Alpok aljára, ahol nem csupán kivalló kirándulási lehetőségek, hangulatos települések, hanem kulináris élvezetek is várnak ránk, és ne feledjük Szent Márton hazájában járunk, hiszen története a mai Szombathelyen zajlott!

Nem rég teszteltük a Szombathely központjában található Móló Café remek őszi ízeit, most szeretnénk felhívni a figyelmet a nem kevesebb gasztronómia élménnyel kecsegtető Libanapi ajánlatukra, nem is térhetnénk be máshova egy finom ételre, ha a Szent Márton városába látogatunk!

De nem marad le a sorból a közelben található igazi ékszerdoboz település, a múzeumi város Kőszeg sem, melynek hangulatos, barokk főterének szívében található a város egyértelműen legjobb étterme és panziója, a Portré, melynek a település határain messze túlmutató híres konyhája is várja már a libaételek szerelmeseit!

Használjuk ki a jó időt, amíg még kegyes hozzánk, induljunk kirándulni az országnak ebbe a gyönyörű részére, és semmiképpen ne hagyjuk ki ezt a két remek éttermet, fantasztikus, általunk is tesztelt, kulináris élményt garantáló libamenü ajánlatát! További információ: www.portre.com és www.molorestaurant.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »