Óbudával ünnepeltük a Lumina Christmas Park megnyitását

Óbudával ünnepeltük a Lumina Christmas Park megnyitását

A téli időszakra Budapest két népszerű strandja is átalakult fényparkká: a margitszigeti Lumina Park Budapest 150 után megnyitott a karácsony hangulatát hozó Lumina Christmas Park is Budán, a Római strandon. A megnyitó ünnepségen dr. Bősz Anett Budapest Főváros főpolgármester-helyettese, Dr. Kiss László, III. Kerület Óbuda-Békásmegyer polgármestere és Borosné Szűts Ildikó, a társaság vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket, köztük több, mint 200 óbudai gyermeket.
A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a téli, hideg hónapokra hozta létre a Lumina Christmas Parkot Óbuda népszerű strandján, kihasználva a Római fürdő héthektáros területének adottságait. Az év végéhez közeledve egyre inkább készülünk a karácsonyra, a karácsonyi meghitt hangulat pedig elképzelhetetlen fények nélkül. A mesés Christmas Village a fények birodalmába viszi látogatóit, megjelenítve a magyar és az európai karácsonyi ünnepek csodáit, szimbólumait egy nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon. Található benne karácsonyi posta, manók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, rénszarvas ösvény és karácsonyfaerdő, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk.
Társaságunk szeretné sokakkal megosztani a karácsony varázslatos élményét. Az óbudai önkormányzattal közösen a kerületi intézményekből több mint 200 gyermek csodálhatta meg a fényparkot a megnyitó napján. A MikulásGyárral stratégiai együttműködést kötöttünk: a Lumina Christmas Park is adományátvevő pont lesz, ahol a MikulásGyárnak szánt csomagokat le lehet adni. A részleteket hamarosan bemutatjuk.
A fénypark 2024. január 15-ig látogatható sötétedéstől 21 óráig.
Információk: https://luminapark.hu/budapest-christmas/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »