Csodás grillételek, remek házi sörök! Mi kell ennél jobb?

Csodás grillételek, remek házi sörök! Mi kell ennél jobb?

A kérdés jogos, hiszen kinek ne lenne csábító egy ilyen kombináció, főleg ha ez egy hangulatos étteremben, jó helyen, remek személyzettel, magas minőséggel és megfizethető árakkal párosul? Nos, ilyen helyet sikerült találnunk Budapest belvárosában.

A Deák térről induló Dob utca elején, kicsit megbújva a szűk utcában találjuk az egyik legjobb hazai kézműves sörgyár által üzemeltetet First Craft Beer & BBQ-t, ahol a híres saját főzésű söreik mellé, Huszárik László szakácsmester fantasztikus grill költeményeit kínálják.

Persze nem csupán BBQ kínálatuk van, „hagyományos” ételekkel is készülnek, vannak levesek, baromfi, sertés és marha ételek, de akár lazacot is rendelhetünk. Viszont ezeket a fenséges grilltálakat nem lehet kihagyni, így mi magunk is egy ilyent teszteltünk, igen nagy megelégedéssel.

A kínálatban éppúgy találunk steak-et, mint BBQ csirkét, kolbászt, füstöléssel készült oldalast, vagy épen a manapság oly divatos „pulled pork-ot”, de a különleges, egyedi hamburger választékra sem lehet panasz.

Természetesen ezeket a finom falatokat le is kell öblíteni, erre 20 féle saját gyártású csapolt sör kínál lehetőséget, aki ebből nem tud magának választani, az nem is szereti ezt a finom nedűt.

Aki nem sörpárti, az sem marad szomjas a fantasztikus ételek elfogyasztása után, hiszen az egyéb italkínálat abszolút megfelel a mai igényekhez, ami egy ilyen jellegű helytől elvárható, és mindezt bőven éjszakába nyúlóan, hiszen ennek a helynek pont ekkor van az igazi varázsa.

A hely hangulata kiváló, maximálisan passzol a kínálathoz és megjeleníteni kívánt stílushoz. A tisztaság tökéletes, a felszolgálás példás és udvarias, a szervírozás előírás szerű.

És azért pár szót a szokásos kérdésről, árak. Nos, kétszer lepődünk meg, ha ellátogatunk ide, egyszer azon a mennyiségen és minőségen, amit elénk tesznek, másodszor amikor az árakat nézzük ennek láttán. Meg kell mondjuk, mind a két esetben igen pozitív előjellel tesszük ezt, hiszen teljesen átlagos áron olyan gasztronómiai élményben lesz részünk, amit máshol nem, vagy igen vaskos árakon kapunk meg, és nem is biztos ekkora mennyiségben. És azt se felejtsük el, hogy a belvárosban vagyunk…

Összegzésképen elmondhatjuk, hogy Budapest egyik legjobb minőségű, és ár/érték arányú, remek éttermét, PUB-ját sikerült kipróbálnunk, melyet mindenkinek csak meleg szívvel tudunk ajánlani, garantáltan nem fog csalódni!

További információ: www.firstcraftbeer.com   www.facebook.com/FIRSTcraftbeerbbq

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »