Ha egyedi Hamburgerre vágyunk…

Ha egyedi Hamburgerre vágyunk…

A Hamburgerek igen kedvelt ételek a magyarok körében, nem csoda, hogy újabb és újabb remek helyek nyílnak, ahol élvezhetjük ezt a finomságot. Azonban most egy olyan egység nyílt a Pólus Center parkolójában, ami igazi kuriózum a hazai piacon.

Az, hogy már a food truck világába is egyre nagyobb a részesedése nem újdonság, de a most megnyitott gyönyörű és különleges kocsi igazi ínyencségekkel várja a vendégeket!

Az üzemeltetője az a Kenyeres Bírtok, aki az egyik legnagyobb szürke marha állománnyal rendelkezik az országban, így egyértelmű, hogy minden hamburgere ebből a különleges állatból készül, egyedi módon az országban.

Nagyon találó a szlogenjük is, „Edd meg hogy megmentsd”, ugyanis ha nem így lenne, nem tudnák fenntartani és bővíteni az állományt, ami szinte kihalt már más fajok előtérbe kerülése miatt. Így ha fogyasztjuk ezt az egyedi kulináris élvezetet jelentő hambit, a faj fennmaradását is segítjük!

És hogy még legyen „hab is a tortán”, készítményeik különleges íz harmóniáját azzal is fokozzák, hogy a nem a „maradékokból” és nyesedékekből készülnek a húspogácsák, mint általában mindenhol, hanem szó szerint a komplett állatot ezen termékek előállítására használják, tehát az igen értékes, és különleges íz világot biztosító húsrészek is bele vannak darálva.

A Séfjük elmondása szerint egyáltalán nem fűszereznek előre, hogy a különleges hús íze domináljon, csak a sütésnél kerül rá só és bors, illetve nyílván a zsemlébe kerüléskor a kizárólag házilag készült szószok és zöldségek, sajtok, de ez már kívánság szerint.

Nem csak a szószok és egyéb kiegészítők saját elkészítésűek, hanem maga az erre célra kifejlesztett zsemléket is saját pékségükbe sütik.

Egyedi termékük, hogy tépett húsból is készül hamburger, ami felváltja a megszokott húspogácsát, így az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő alapanyag is megjelenik a kínálatban.

Természetesen a saját üzemeltetésükben levő kocsiban nem csak az egyedi szürke marha hamburgerek várják a vendégeket, hanem kolbászok és rétesek is, a Kenyeres Bírtok minden terméke is felsorakozik, még sonkát is kóstolhatunk.

És nem csak kóstolhatunk, hanem ha ízlettek a finomságok, meg is vásárolhatjuk alapanyag formájában is, és otthonunkba varázsolhatjuk a street food –ok világát, és a Kenyere Bírtok teljes mértékben szabadon tartott szürke marháinak semmihez sem hasonlítható gasztronómiai élvezetét.

Persze azért arra bíztatunk mindenkit, hogy keresse fel a Pólus Center parkolójában, jól megközelíthető helyen levő fodd track kocsiját, és hozzáértő szakemberek által elkészített formában, frissen kóstolja meg ezeket az egyedülálló finomságokat! Csak ajánlani tudjuk!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »