Loipersdorf

Loipersdorf

KAPCSOLAT TV Loipersdorf
Thermenstraße 152
8282 Bad Loipersdorf

+43 3382 8833
+43 3382 8833 97
E-mail küldése
Weboldal

Engedje ki a fáradt gőzt, szerezzen élményeket és gyűjtsön erőt Európa legsokoldalúbb termálfürdőjében. Loipersdorfban kiürítheti a fejét, hogy ismét a fontos dolgokra koncentrálhasson. Hozza egyensúlyba az életét Loipersdorf módra.



A termálfürdőt körülvevő lenyűgöző vidéket közvetlenül a medencéből, de testközelből is megcsodálhatja, hiszen ez alapvető egy loipersdorfi nyaralás során. A kényelmesebbek számára, a közvetlenül a termálfürdő mellett elhaladó „Gleccsertől a borig” túraútvonal mellett szórakoztató tematizált útvonalak is rendelkezésre állnak. A kalandparkban megtalálhatja egyensúlyát. Közkedvelt útvonalaknak számítanak ezenkívül a megalitikus energiát adó túraútvonalak, a kelta Baumkreisweg, valamint a Kreuz & Quer zarándokútvonal is. Szőlős- és gyümölcsöskertek között sétálhat, lelke vándorútra kelhet, valamint hintaszékek és piknikezésre alkalmas területek várják, hogy megpihenjen.

Aki azonban kicsit sportosabbra szeretné venni, az választhatja a szomszédos erdő futóparadicsomát vagy felpattanhat egy e-kerékpárra is, hogy bejárja a Stájerországi borvidéki kerékpárútvonalat, illetve az EuroVelo 9-et. Loipersdorf elhelyezkedésének köszönhetően a kerékpárosok eldönthetik, hogy Stájerország körül vagy Burgenlandban szeretnének kerekezni. A 27-lyukú golfpálya is hatalmas választási lehetőséget biztosít. Egy ütés és máris Burgenéandban találja magát. Ami pedig a kulináris élvezeteket illeti, itt Ausztria kertjében van: borkimérők és vendéglők szolgálják fel Önnek a regionális finomságokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »