A Győri Rába Hotelben jártunk

A Győri Rába Hotelben jártunk

Stábunk a Győr 750 rendezvénysorozat keretein belül a Danubius szállodalánchoz tartozó Rába Hotelt tesztelte, mint szálláshelyet. Nem első látogatás volt, kíváncsiak voltunk változott e valami a színvonalban. Örömmel tapasztaltuk, hogy sem a szolgáltatások, sem az árak színvonala nem lett rosszabb, utolsó tartózkodásunk óta.

A szálláshely a sétáló utca kezdeténél, az óváros szélén, a lehető legjobb helyen helyezkedik el a város bejárásához, és a közlekedés szempontjából is. Sajnos a gépkocsival érkezőknek továbbra sem a kedvenc helye, igaz a többi belvárosi hotel még rosszabb helyzetben van, sőt a legtöbbje nem is megközelíthető autóval.

A város felfedezéséhez, a látnivalók felkereséséhez, a számtalan cukrászda, kávézó, étterem (többnyire reális, megfizethető árak!) kipróbálásához remek kiinduló célpont, de a szálloda étterme is  ajánlható. Igaz, sajnos a reggelit ezúttal nem állt módunkban tesztelni, de korábban mindig minden rendben volt, ahogy a vacsorával is.

A szállodában található egy különleges Belga söröző, hangulatos kialakítással, igaz az árak nem egyeznek az utcán, kisebb vendéglátó egységek áraival, viszont a pénzünkért jobbnál jobb különleges söröket csapolnak poharainkba.

A szálloda szobái tiszták, felszereltségük magas színvonala egyértelmű a Danubius szállodalánc tagjainál, méretük igaz változó, de ne felejtsük, több szárnyból áll, és a régi rész már három számjegyet ír az éveinek rovatába.

A személyzet udvarias, rendkívül segítő kész, beleértve a takarító nőket is, ami azért nem mindenhol egyértelmű. A tájékoztatások pontosak, már érkezés előtt is küldenek néhány fontos infrmációt.

Sajnos a régi negatívuma továbbra is fennáll, sőt a parkolás hétköznap és szombaton 2 óráig tartó időszakában a 2 órában maximált időszak tovább rontott rajta. Igen, ez a gépkocsival érkezők nem kis problémája, a szállodának minimális parkolója van, és már a kedvezményes parkolóházi jegy is megszűnt. A húzós áru jegyeket is csak max 2 óráig lehet megváltani, a kaotikus és drága győri parkolás itt sem kíméli főleg a turistákat…

Összegzésként elmondható, hogy talán a legjobb ár/érték és elhelyezkedésű hotelt a városban, amit minden idelátogatónak csak ajánlani tudunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »