Korlátlanul lehet söröket kóstolgatni az Indoor Sörfesztiválon

Korlátlanul lehet söröket kóstolgatni az Indoor Sörfesztiválon

Február 18-án megnyitják a sörcsapokat az InterContinentalban és csak másnap este zárják el, addig pedig korlátlanul kóstolhatjuk habos kedvencünket az egyetlen hazai téli sörfiesztán, a VI. Indoor Sörfesztiválon.

„Kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, a hazai nedűk mellett cseh, német, angol, ír és belga seritalok sorakoznak Magyarország egyetlen téli sörfesztiválján, ahol a belépő ellenében korlátlanul – de azért mértékkel – kóstolhatjuk kedvenc italunkat.

A nem apadó sörfolyam mellett kultúrtörténeti és gasztronómiai élmények is csalogatják a látogatókat, nem beszélve arról, hogy elkalandozhatunk a whiskey-k és pálinkák ízmezejében is. Hagyományosan az Indoor Sörfesztiválon lesznek előadások a sörkultúra  – javarészt – hazai világáról, kiegészítve sörivó versenyekkel és az elbeszélésekhez kapcsolódó sörkóstolással.

A kulináris kalandok sörgasztronómia élményeket is nyújtanak: mindkét nap, a sörvacsorák keretében, különleges ételekhez párosítanak habos nedűket. Azokat pedig, akik mélyebben beleásnák magukat a sörmesterség útvesztőibe, mesterkurzus is várja a fesztiválon.

A sörfesztiválra a jegyek elővételben 7900 Ft-ba, a helyszínen 9990 forintba kerülnek. A résztvevők kóstolópoharat kapnak, amit távozáskor egy logózott korsóra cserélhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »