Teszteltük a BoatHouse Vendégházat Balatonlellén

Teszteltük a BoatHouse Vendégházat Balatonlellén

Sokan nem gondolnak a Balatonra télen, mint kirándulási célpont, mert úgy vélik, semmi sincs nyitva. Tesztünk idején gyönyörű napsütéses, kellemes hétvégi időjárás volt, és a Fonyódi Kolbászfesztivál adta az apropót utazásunkra. Viszont bebizonyosodott, hogy igen is találunk egész évben nyitva tartó, jó helyen levő, sok szolgáltatást nyújtó, és nagyon megfizethető áron igénybe vehető szállást a magyar tenger partján.

A BoatHouse Vendégház egész évben várja felszerelt apartmanjaival a vendégeket, nem csak fesztiválok idején. Hiszen számos lehetőség adódik ilyenkor is a Balatonnál (külön cikkünkben írunk majd róla…), de ha csak pihenni szeretnénk kedvező áron, akkor is remek választás.

A főút mellet található szállást könnyű megtalálni, a télen sajnos zárva tartó Mc Donalds-al szemben van, és több nagy, egész éven nyitva tartó élelmiszer bolt is vár minket a közvetlen közelébe.  Ahogy a pár percnyi sétára levő parton is, hiszen mind a Balaton, mind a parti központ közel van, ahol télen is megoldható az étkezés, ha nem szeretnénk az apartman konyhájában kotyvasztani. Igaz a kedves háziasszony igazi házi reggeli készítését is vállalja.

A szállás tiszta, az apartmanok mérete változó (a mienk viszonylag kicsi, de a célnak megfelelő volt), ágyak kényelmesek, az ágynemű patyolat és élre vasalt. A kellemesen meleg, jelen esetben szobával egy légterű konyharész minden alap szükséglettel felszerelt, vasárnapi családi ebédet nem itt szándékozunk készíteni. Minden apartman teraszos, ezt most nem használtuk, de a remek, tökéletes záró ízléses teljes redönyzetet igen. Gépkocsinak van helye a zárt udvarban, a wifi tökéletes és ingyenes. A szoba és a fürdő berendezése a kategóriának megfelelő, jó minőségű, ízléses, és stílusos a „csónakház” elnevezéshez, ami külön hangulatot ad az apartmannak.

Hideg napoktól sem kell félnünk, az egyedi fűtő klímák segítségével barátságos meleget varázsolhatunk magunknak az apartmanokba. Előtte akár a kerti szauna hangulatos izzasztását élvezhetjük, akár az igazi, fával fűthető kerti dézsa meleg vizéből kémlelhetjük a téli csillagos eget. Aki belső térre vágyik azokat kellemes só szoba is várja.

Igazi családbarát szállásról van szó, akár baba/mama jógán is részt vehetünk, a ház kisgyermekes programokkal is készül a helyiek felé is, ami további garancia arra, hogy télen is foglalhatjuk a szállást, és nem kell lemondanunk semelyik extra szolgáltatásról.

Természetesen nem lehet az „összképet” összevetni a nyári megjelenéssel, és lehetőségekkel, ahogy semmit sem a sajnos még mindig nyárközpontú Balatonnál, de ha kedvező áron szeretnénk élvezni a téli Balaton adta lehetőségeket, és igazi egyedi, kellemes extra szolgáltatásokat szeretnénk így szezonon kívül is, akkor irány a BoatHouse Vendégház, melyet csak ajánlani tudunk!

További információ: www.boathouse.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »