Csütörtökön nyit az Utazás kiállítás

Csütörtökön nyit az Utazás kiállítás

Számos program, különleges és inspiráló díszvendégek, nyereményjátékok és szakmai rendezvények várják a 45. Utazás kiállítás látogatóit.

Már csak pár nap, és nyit a 45. Utazás kiállítás! A rendezvénnyel kezdetét veszi az idei utazási szezon is – rengeteg jó ötlettel, programmal és kedvezménnyel várja a látogatókat. A különleges és inspiráló díszvendégekről nem is beszélve: Madagaszkár, BalatonBike365, Liget Budapest.

Az idei Utazás kiállításra rekordszámú nyereményfelajánlás érkezett, köztük egzotikus utazások, szállások és programlehetőségek. Az álomutazások, amelyeket nyerni lehet: kétszemélyes nyaralás Hurghadába all inclusive ellátással, álomutazás Tenerife szigetére, 2 fő részére nyaralás Gran Canaria szigetére, 4 x 2 fős utalvány a Four Points by Sheraton Kecskemét négycsillagos szállodába, valamint a kulturális díszvendégünk jóvoltából Liget élménycsomagot is nyerhetnek a látogatók.

A felajánlások között van még egy páros bérlet a SZIGET2023 Fesztiválra, a Gourmet Fesztiválra és a Balaton Soundra, valamint a Művészetek Völgye Fesztiválra is.

Első ízben kerül sor az Utazás kiállítás keretében az E-BIKE Test&Show-ra, ahol a látogatók kipróbálhatják az e-bike-érzést.

A szakembereket az első napon, csütörtökön várja a Vágyak és törekvések a fenntartható turizmusért című szakmai fórum, valamint pénteken az egészségturizmus szakmai konferencia, ahol szó lesz a fenntartható fejlődésről.

Jegyvásárlás: https://utazas.hungexpo.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »