Élményvonatozás Csíksomlyóra

Élményvonatozás Csíksomlyóra

Igazi közösségi élményvonatozáson vehet részt, aki csatlakozik a Csíksomlyói búcsúra indulókhoz Pünkösdkor! A Kárpáteurópa Utazási Iroda által szervezett társasút kevésbé a hely és idő vallási részére koncentrál, bár egyértelműen részt vesznek az utasok a szertartásokon is, hanem inkább a magyarság régi településinek, emlékhelyeinek a meglátogatására, illetve ennek a szellemiségére épít. Az egyedi lehetőség máskor, más időpontban nem lehetséges, tehát mindenkit arra buzdítunk nézze meg és jelentkezzen erre az egyedi, és különleges lehetőségre.

A vonatra az ország számos részén lehet felszállni, és minden helyszínre eljuttatja az utasokat kényelmesen, extra szolgáltatásokkal, így máskor nem lehetséges kényelemmel és extra programokkal tudják felfedezni ezeket a különleges helyszíneket!

Az különleges lehetőségről a Kárpáteurópa Utazási Iroda olvashatnak: www.karpateuropa.hu  vagy a https://karpateuropa.hu/utazas/csiksomlyo-expressz-kulonvonattal-a-csiksomlyoi-bucsura közvetlen linken. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »