Teszteltük az Adalbert Hotel Szent György házát Esztergomban

Teszteltük az Adalbert Hotel Szent György házát Esztergomban

Korábban igen pozitív eredménnyel teszteltük az Esztergom szívében található Hotel Adalbert Szent Tamás házát, mely a Bazilika hegyre vezető útnál található, egyből a parkoló előtti kanyarban, tehát remek helyen a város felfedezésére.

A napokban egy rendezvény kapcsán az ország egyik gyöngyszemének számító városában voltunk, és mivel éjszaka nem akartunk hazaindulni, gondoltuk kipróbáljuk a másik szálláshelyüket, a Szent György házat. Jól tettük, ismét nem csalódtunk!

A közvetlenül a Szent Adalbert Rendezvényközpont mellett található 35 szobás nyugodt, csendes, családias hangulatú szálloda 3 csillagos besorolással rendelkezik, melynek maximálisan megfelel, sőt. Mivel gyakorlatilag szinte a Bazilika bejáratánál fekszik, és a város minden látnivalója pár perces sétával elérhető, míg autónk teljesen zárt, kamerás parkolóban áll ingyenesen, így nem is kell elhelyezkedését tovább dicsérni.

Szobái bár kicsit kisebb méretűek a mondjuk úgy, nálunk megszokottnál egy wellness hotel esetében, viszont minden meg van benne, amire szükségünk lehet, és elvárás. Kényelmes ágy, maximális komfortot nyújtó ágybetéttel, klíma, hűtő, tv, hajszárító és még más egyéb szolgáltatás segíti pihenésünket. A wifi, ahogy a parkolás a zárt udvarban, fedett helyen, ingyenes, és tökéletesen működik.

A tisztaság patyolat, minden ágynemű huzat, törölköző élére vasalt, fürdőszoba kiegészítők feltöltve, bekészítve, de még az udvaron és parkban sem sikerült egy kóbor levelet sem találnunk, nem hogy szemetet.

A szállásárban reggeli foglaltatik, melynek büféasztala mind kínálatban, mind minőségben messze felülmúlja a városi 3 csillagos szállodától elvárható szintet, ottlétünkkor egyedül a kenyér és a kalács volt nem teljesen frissen szeleteltnek mondható, de hát 3 napos ünnepnél ezt észre sem veszi az ember, főleg ha minden más friss, bőséges és finom…

A szobák vagy a parkra, vagy az udvarra nyílnak, ami nem csak a családias hangulatot biztosítja az abszolút csendes szálláshelyen, hanem kényelmes pihenésre is lehetőséget ad a városnézés után, közben.

A személyzet példás, már a foglalásnál is megmutatkozik, pár percen belül visszagazolnak, a bechekkolás gyors, a tájékoztatás tökéletes, minden kérdésre válaszolnak, udvariasak, mindenki köszön és mosolyog.

Ha nem ünnep van, a kerten át elérhető a központ aljában levő önkiszolgáló étterem, de csak ebédidőben, a szálloda nem üzemeltet meleg konyhát, de ez végül is nem jelent gondot, mivel elhelyezkedéséből adódóan számos étterem, vendéglő, cukrászda, kávézó áll a vendégek rendelkezésére.

És induljunk is felfedező útra, a város főterén található az ország egyik legjobb PUB-ja a BeerLegal, közel tucatnyi frissen csapolt sörrel és finom, egyedi, frissen készült finomságokkal várja a betérőket a szuper személyzet, abszolút megfizethető áron.

És hogy magába Esztergomba miért érdemes ellátogatni, arról meg köteteket lehetne írni, igaz párszor már megpróbáltuk, csak ajánlani tudjuk úgy magát a várost, mint ezt a remek kis hotelt, és szuper PUB-ot is!

További információk: www.hoteladalbert.hu   https://www.facebook.com/beerlegal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »