Egyedülálló gasztroélmény a Budai Vár fenséges panorámájával

Egyedülálló gasztroélmény a Budai Vár fenséges panorámájával

Gondolt már arra, milyen jó dolga is van azoknak a vendégeknek, akik a Marriott szálloda szobáinak teraszáról gyönyörködnek a Budai oldal fenséges panorámájába? Nos, ez mostantól bárki számára adott anélkül, hogy szállóvendégnek kéne lennie, ugyanis kinyitott a mindenki részére használható, lenyűgöző panorámájú terasza a 9. emeleten, Liz &  Chain Rooftop Bár néven. Nehéz leírni azt az élményt, amit egy koktéllal a kezünkben ülve érzünk az elénk táruló képbe felejtkezve, de megkíséreljük legalább bemutatni.

A vendéglátók szavával lehet a legjobban kifejezni azt az életérzést, amit a hely kínál: „ Egyedi hangulat, pazar kilátás, meglepően lenyűgöző koktélok, magával ragadó zene és tánc… a „Carpe diem!” – vagyis az Élj a mának!”

És igen, a Liz & Chain Rooftop Bár számára az idei év a külső és belső megújulás éve. Itt nem a páratlan, 270 fokos panoráma a kizárólagos látványelem: a modern, kontrasztos színekkel, letisztult, geometrikus formákkal játszó, fedett enteriőr olyan, akár egy kortárs művészeti galéria. Az elegáns, formatervezett ülőbútorok ölelésében valódi kényeztetés elmerülni a bár különleges ízélményeiben.

Az italkoncepció sem a megszokott: az artizán koktélokat már-már szemérmetlenül újragondolt, merész, izgalmas ízvilág jellemzi, még az örökzöld klasszikusok is meglepnek egy- egy csavarral. A Liz & Chain Rooftop Bár a vállalat fenntarthatóság iránti elköteleződését szem előtt tartva alakította át a koktél élményét. Az organikus alapanyagok felhasználásától az ételhulladékot minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes kreációval a fenntartható jövőre koccinthatunk.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mellett továbbra is lenyűgöző tetőbári hangulattal és impozáns budapesti panorámával várják vendégeiket a hét minden napján. Minden csütörtökön, pénteken és szombaton live DJ set gondoskodik az emelkedett hangulatról. Legyen szó baráti összejövetelekről, különleges alkalmak megünnepléséről, de akár céges eseményekről- a Liz & Chain Rooftop Bár felejthetetlen tetőterasz-élményt ígér mindenki számára.

Természetesen finom falatokkal is várják a vendégeket, és koktélokat sem muszáj fogyasztani, hiszen akár egy jó kávé különlegességre is szívesen várják a felejthetetlen élményben részesülni vágyó vendégeket, akár turista, akár Budapesti kikapcsolódni vágyó.

Egyúttal egy tévhitet is el kell oszlatnunk, messze nem megfizethetetlenek az árak, mint azt sokan gondolják, bárhol, még akár jóval mélyebbre kell nyúlnunk a zsebünkbe, és sem a színvonal, sem a minőség, sem a panoráma nem adott hozzá.

Tehát csak bíztatni tudunk mindenkit, éljen ezzel a páratlan lehetőséggel, egy szép napsütéses napon, vagy egy kellemes este a hangulatos fényben pompázó időszakban térjen be, és bátran próbálja ki, élje át azt a fantasztikus élményt, amit ez a hely kínál!

További információkért és asztalfoglalásért kérjük, látogasson el a www.lizandchain.com weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »