A Police Borlovagrend díjátadó és avatási ceremóniáján jártunk

A Police Borlovagrend díjátadó és avatási ceremóniáján jártunk

Szombaton zajlott a Police Borlovagrend bórbírálatának ünnepélyes díjátadója, és az éves avatási ceremóniája az Újpesti Városháza gyönyörű dísztermében.

Mint korábban beszámoltunk, a Borlovagrend idén 24-dik alkalommal rendezte meg országos borversenyét, melyre szint az egész országból érkeztek vörös, rozé és fehér borok, de a különleges desszertborokból sem volt hiány. Most ezen remek nedűk díjazottjai vehették át megérdemelt oklevelüket, minősítésüket.

A Police Borlovagrend célul tűzte ki a kulturált borfogyasztás mind szélesebb körben való elterjesztését, és mindezt úgy, hogy a lehető legszélesebb fogyasztói kört tudják megszólítani, ne csak a különleges borok fogyasztóit, hiszen a magyar boros nemzet, és sok finom és minőségi italnak a lehető legtöbb felnőtt emberhez el kellene jutnia.

Ezzel egy időben tartották az éves avatási ceremóniájukat is az impozáns épületben, ahol különben a Lovagrend clubhelysége is található. A kard is elő került, természetesen a szertartás részeként.

Gratulálunk a nyerteseknek, és a szervezőknek is, akik ezt a színvonalas és baráti rendezvényt összerakták, és köszönjük a meghívást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »