A Kozmo nyári étlapjával beutazhatod a világot

A Kozmo nyári étlapjával beutazhatod a világot

Különleges kulináris élményekkel köszönti a nyarat a főváros nyüzsgő központjában
a nyugalom oázisát megtestesítő szálloda étterme.

Az ötcsillagos Kozmo szálloda nem csupán a minden igényt kielégítő, magas felszereltségű szobái, kivételes belső terei és a feltöltődést teljessé tevő Spa-ja miatt érdemelte ki a Leading Hotels of the World tagságot, de a Kozmo és Bistro éttermei által nyújtott kivételes gasztronómiai élmények szintén hozzájárultak a magas szintű elismeréshez. Fel sem kell állnunk az asztaltól ahhoz, hogy Andalúziában, Jaipurban vagy éppen Argentínában érezzük magunkat. Az új nyári étlapról válogatva ellátogathatunk Ázsiába, Itáliába, de még akár Skandinávia is szóba jöhet!

Feith Attila, a Kozmo Luxury Hotel séfje (tapasztalatait 4 és 5 csillagos hotelekben, a Grand Hotel Margitszigetben, a Royal Corinthia-ban és Windsorban szerezte) úgy állította össze a rendkívül változatos ételkínálatot, hogy mindenki – külhoni és belföldi vendég – találjon benne ínyére valót. Természetesen a nemzetközi konyha közkedvelt ételei mellett a magyar konyha híres fogásait is megtaláljuk a „Hazai ízek” válogatásban. Ám legyen szó akár egy Club szendvicsről, akár egy Rákóczi túrós desszertről, bizton számíthatunk egy kis meglepetésre, egy szokatlan, de annál ízletesebb csavarral.

 „Legfontosabb szempont számunkra, hogy vendégeinknek a legjobbat nyújtsuk, ezért kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, egy részüket külföldről szerezzük be. A tésztákat saját magunk készítjük, ahogyan a cukrászati termékeket is. A legmodernebb ételkészítési eljárások alkalmazása mellett a különféle nemzeti konyhákra jellemző ízharmóniákat megtartva igyekszünk minden fogást valami különlegességgel egyedivé tenni. A tálalást pedig legalább annyira fontosnak tartjuk, mint az étel ízvilágát, hiszen a gasztronómia multiszenzoriális élményt kell nyújtson. Mi pedig itt a Kozmo-ban minden szempontból maradandó élmény létrehozására törekszünk!” – teszi hozzá Feith Attila séf.

A legkiválóbb hús- és halételek mellett a vegetáriánus és vegán vendégek is számos fogás közül választhatnak, és természetesen az élelmiszer allergiásokra is gondoltak, minden étel mellett gyakorlatilag az összes allergén feltüntetésre került.

 A Kozmo szálloda egyik rejtett kincse tágas, árnyas belső terasza, a Courtyard, amely áprilistól októberig lehetőséget nyújt a szabadban való étkezéshez. A téli hónapokban a Bistro Étterem mellett a 2. emeleti elegáns Kozmo Étterembe ülhetünk be vacsorázni. A magas színvonalú gasztronómiai élményeket érdemes megismerniük a budapestieknek és a belföldi gourmandoknak, az egykori Távközlési Palota történelmi falai közt kialakított, letisztultan elegáns környezetben.  A szálloda a hét minden napján déltől 23 óráig várja a vendégeket.

Bővebb információ az éttermekről: https://www.kozmohotelbudapest.com/hu/etterem/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »