Megnyílt az ország egyik legjobb BBQ étterme Esztergomban

Megnyílt az ország egyik legjobb BBQ étterme Esztergomban

A kellemes kora tavaszi időszakban, a járvány ellenére is sokan választják kirándulásuk helyszínéül az ősi királyi várost, Esztergomot, amit ezután már nem csupán a csodás elhelyezkedése, rengeteg műemléke, a Duna vagy épen a fürdője miatt érdemes felkeresni. hanem egy új gasztronómiai élmény lehetősége miatt is!

Hosszú éves, világszínvonalú BBQ étteremben szerzett tapasztalat után tért haza családjával, és alapította barátjával a „Smoke and Smell BBQ ételbárt Czeglédi Sándor mesterséf a Duna parti város kialakulóban lévő sétálóutcáján, hogy lehetőséget adjon a magyar ínyenc vendégeknek is, az „igazi” BBQ ételek megkóstolására.

Ötletével hatalmas hiányt pótol a magyar gasztronómiában, hiszen sajnos a tényleges BBQ fogalmával szinte senki sincs tisztában, és ezt tetézi, hogy éttermek ezrei kínálják magyarosságon (is…) a grill ételeiket BBQ név alatt, holott a kettőnek szinte semmi köze egymáshoz.

A kategóriájához képest kimondottan kedvező áron kínált ételkülönlegességek megkóstolását senki se hagyja ki, aki Esztergomba látogat!!!

További információk a Smoke and Smell BBQ facebook oldalán! Mindenkinek jó étvágyat!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »