Kelet-Csehország

Kelet-Csehország

Pardubice Region Tourism

nám. Republiky 1
530 02 Pardubice

Tel.: 466 768 390region@ipardubice.cz

www.ipardubice.cz

www.east-bohemia.info

Lóversenyek, gazdag termőföldek és régi kézművesség, mindezzel találkozhatnak a Kelet-Csehország régióban. A történelem nyomait őrzik sok népi építészeti alkotás, de vár és kastély is.

Azok a turisták, akik ellátogatnak a Kelet-Csehország régióba, megismerkedhetnek a népi hagyományokkal, hagyományos kézművességgel és megcsodálhatják a népszerű műemlékeket a középkortól a reneszánsz, barokk, szecesszió korain át a modern építészetig.

Nagy Pardubicei Akadályverseny

A hazai és külföldi turistákat nagyon vonzzák a lovak. Pardubicében mát több mint száz éve rendezik meg a Nagy Pardubicei Akadályversenyt (steeplechase), Európa legrégibb és a világ második legnehezebb lóversenye, melynek pályája best online pokies közel hét kilométer hosszú. A lovakat megcsodálhatják a híres Kladruby méntelepen és másutt is. A Kelet-Csehország régió egy valódi lovasközpont.

Emlékezés a háborúra

Letohrad városban megtekinthetik a hagyományos kézművesség legnagyobb csehországi múzeumát. Az újkori történelem eseményeire emlékeztet a Bouda tüzérségi erőd. Ebben az erődítmény-múzeumban, melyet a Maginot-vonal mintájára építettek, öt katonai létesítmény van, melyeket néhány földalatti folyosó és terem köt össze. Ne feledjék el megkóstolni a híres pardubicei mézeskalácsot és meglátogatni valamelyik bájos várat vagy kastélyt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Translate »