Dél és Nyugat Stájerország

Dél és Nyugat Stájerország

Tourismusregionalverband Süd- & Weststeiermark | GF Thomas Brandner
Hauptplatz 40
8530 Deutschlandsberg

+43 3462 43152
+43 3462 4315 24
E-mail küldése
Weboldal

Fedezze fel az egyedülálló és romantikus dél- és nyugat-stájerországi vidéket. Látogasson el kerékpározás, túrázás vagy séta közben a Lippizanerheimat borvidékeire, Schilcherlandon keresztül Dél-Stájerországba és kóstolja meg a paraszttálat egy pohár finom bor társaságában.

Dél- és Nyugat-Stájerország: Stájerország ízélvezetekkel teli vidéke! Keverjen össze gondolatban egy adag borvidéket, egy temperamentumos lipicai ménest és egy löttyintésnyi stájer tökmagolajat, majd ízesítse egy nyolcad liter kiváló borral és voilá: ezt kínálja Önnek a dél- és a nyugat-stájerországi régióban megtalálható három, „ízélvezeteket felvonultató sarok”, Dél-Stájerország, Schilcherland és Lippizanerheimat. Az ínyencek számára az ideális borvidéket és Stájerország egyik leglélegzetelállítóbb régióját a vadrománcos Dél-Stájerország, a borvidékek dimbes-dombos területei, a földeken álló nyárfák és a mindenütt jelen lévő szőlőfürtök testesítik meg.

Schilcher és magolaj: élvezze a rosé ízét a természet lágy ölén. A Schilcherland egy ízélvezeteket felvonultató vidék, amelynek kulináris névjegykáryája a Schilcher-bor és a stájer tökmagolaj. az egyik legidősebb bortermesztő vidék. Látogasson el a lipicai méneshez vagy az „óvódájába”, a Stölzle Glas-Centerbe, a Hundertwasser által tervezett St. Barbara temploma vagy a frissüljön fel a Therme Nova fürdőben. Élje át a kultúrát és a kulináriumot lipizzanerheimati vendégszerető emberek társaságában.

www.steiermark.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »