Landkron

Landkron

Villach-Warmbad / Faaker See /

 Ossiacher See Tourismus GmbH

Töbringer Straße 1
9523 Villach-Landskron
Tel.: +43(0)4242/42000

Fax: +43(0)4242/42000-42
office@region-villach.at

www.region-villach.at

Landkron vára olyan különleges látnivalókat tartogat, mint a Majompark, és a ragadozó madarak.

Villachtól 5 km-re északra található Landskron nevű helység. A városka jelképe a vár, melyet már messziről látni lehet. Landskron vára, a nevének megfelelően, valóban a megkoronázza a környező tájat. A városka erődítménye két kedvelt látványosságot rejt magában: a Majomparkot (Affenpark), ahol japán makákókat lehet látni, és a Ragadozó madár bemutatót (Greifvogel-Flugschau).

A ragadozó madár bemutatók elsődleges célja megismertetni, és közelebb hozni az emberhez ezeket a csodálatos madarakat. Ezeket az állatokat nem a szabadból fogták be, hanem mind itt születtek. A 40 perces bemutató alatt átélhetik, amint a szabadon szárnyaló hatalmas és gyönyörű madarak a csodálatos Landskron-i vár felett siklanak a levegőben. Majd megfogható közelségben szállnak le a solymász kezére, aki közben mesél ezekről a csodálatos állatokról.

A Majomparkban (Abenteuer Affenberg Landskron) a Landskron-i vár szomszédságában makákók várják a látogatókat.
Élvezze a szabadon élő majmok látványát! Az Affenberg-en 93 japán makákó él szabadon. Semmi nem választja el Önt állatoktól, sem üvegfal, sem ketrecek. Különleges élmény nyújt a fürdőző majmok látványa. 2 tóban élvezhetik az úszás örömét, és láthatjuk, ahogy élelem után kutatva még a víz alá is lemerülnek. Vagy egyszerűen meleg napokon felfrissülnek a vízben, vagy csak játszanak benne.

TV Karintia

Casinoplatz 1
9220 Velden
Tel. +43(0)463/3000

Fax: +43(0)4274/52100-50
info@kaernten.at
www.kaernten.at

További információk Magyarul:

Osztrák Nemzeti

Idegenforgalmi Képviselet

06 80 012 726

informacio@austria.info

www.austria.info

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »