Agia Napa

Agia Napa

Larnacától 40 km-re található Aya Napa. Az egykori halászfalu mára szép nyaralóhellyé fejlődött. Fehér homokos, kristálytiszta vizű, lassan mélyülő tengerpartja feledhetetlen nyaralást ígér a napfény és a vízi sportok “szerelmeseinek”. Aya Napa ideális nyaralóhely, ahonnan megnyugodva és élményekkel feltöltődve térhetünk vissza.

A környező falvakban számos kisebb érdekes templom és kápolna található. Agia Napa híres csodálatos strandjairól, hosszú homokos partok, mindezek csábítják az európai turistákat. A legkülönfélébb sportolási lehetőségek, mint vízisí, surf, ejtőernyő, jetski, vitorlázás, kenu és búvársport lehetőségek.
Agia Napán egész évben a legkülönbözőbb ünnepek sora szórakoztatja a turistákat. Áprilistól szeptemberig minden vasárnap délután tartanak a városban valamilyen rendezvényt, térzene, néptánc, ének szórakoztatja a nézőket a Seferis téren.

A természet és a tenger sokszínűsége mellett a környék hangulatos éttermei és tavernái azok, amik idecsábítják a turistákat. Esténként a központban szinte nem is lehet választani, hogy melyik tavernába vagy tengerparti bárba térjünk be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »