Egyedi szálláshely nyílt Zánkán

Egyedi szálláshely nyílt Zánkán

Eddig igazából a „Gyerekvárosról” volt ismert a magyarok a körében a Balaton északi partjának egyik legjelentősebb települése, a Balaton felvidék kapuja, Zánka, mostantól viszont igazi kuriózummal dicsekedhet a magyar szálláshelyek piacán!

A napokban megnyílt a Tenger-Szem Panzió és lovas park, mely csodálatos fekvése, családias környezete, kutya- és ló barát szemléletén kívül, egy egyedi szolgáltatást is kínál vendégeinek! Ide nem csupán kutyánkat vihetjük magunkkal nyaralásunkra, hanem a lovainkat is, nekik külön minden igényt kielégítő „lópanzió” áll rendelkezésükre.

A komplexum elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy egyből a Balaton felvidékhez tartozó tájakon lovagolhassunk saját kedvencünkkel, így helyben megoldható egy komplex kikapcsolódás.

Termeszesetesen, aki nem kívánja magával hozni kedvencét, vagy még nincs saját paripája, a póniktól a verseny szintű lovakig választhat helyben is, oktatással, kísérettel együtt, a szabad időben meg ott a balcsi, meg a számtalan kirándulási lehetőség.

A komplexum hétvégente saját programokat is szervez, rendelkezik saját, fürdésre is alkalmas tóval, konyhával, remek helyi borokkal, és végtelen nyugalommal elhelyezkedéséből adódóan.

Minden állatbarátnak kifejezetten ajánlott felkeresni ezt a szívvel lélekkel létrehozott és működtetett családi vállalkozást ezen a festői helyen!

További információ: www.tenger-szem.hu weboldalon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »