Pénteken nyit a Városligeti Műjégpálya

Pénteken nyit a Városligeti Műjégpálya

Hosszú, másfél évnyi zárvatartás után november 19-én megnyitja kapuit majdnem teljes jégfelülettel a város legszebb történelmi környezetében lévő koripályája.

Aki egyszer is siklott itt a műjégen, nem felejti el annak a varázslatos hangulatát, nem hiába, hogy a téli budapesti programok között és a bakancslistákon kiemelt helyet foglal el a meglátogatása.

A hosszúra nyúlt szünet után pénteken, november 19-én újra megnyitják a kapukat, de néhány új szabályt be kell tartani: a Műjégpálya épületén belül kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata. hasonlóan javasolják, hogy a jegyeket érdemes online előre megváltani, és így a tömeges sorban állást is el lehet kerülni a kasszáknál.

A jegyek megvásárolhatóak a helyszíni jegypénztárban vagy online a Műjégpálya hivatalos oldalán, és korcsolya kölcsönzésre is továbbra is van lehetőség a helyszínen, mintegy 2000 pár sorakozik a polcokon. Az első hetekben a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a sportolni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére, de az oktatás már most elindul: a nagyközönség mellett a műjégpálya várja a legfiatalabb korosztályokat is – képzett oktatógárdával segítve az óvodai és iskoláscsoportokat -, továbbá különféle sport- és vállalati rendezvényekre, csapatépítésekre is lehetőség van.

Forrás: www.enbudapestem.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »