Magas Stájerország

Magas Stájerország

KAPCSOLAT Tourismusregionalverband Hochsteiermark | GF Claudia Flatscher
Wiener Straße 46
8600 Bruck an der Mur

+43 3862 55020
+43 664 88503701
E-mail küldése
Weboldal

Kikapcsolni és feltöltődni Magas-Stájerországban: üdüljön a Semmerig, a Hochschwab és az Eisenerzi Alpok hegyei között. Az impozáns hegyek, a nyugodt alpesi vidékek és az egyedülállóan sok erdő és víz lehetővé teszi, hogy elmerülhessen a természetben. A kultúrát azonban az élő bányásztradíció, valamint az innováció is közelebb viszi Önhöz.



A Semmering, a Hochschwab és az Eisenerzi Alpok között megtalálható Magas-Stájerország igazán frissítő és valóságos élményt nyújt. A sportok, illetve az adrenalin szerelmeseit sötétzöld erdők, kristálytiszta vizek és egy hegyvidék várja, amelyeken keresztül a Mura-menti kerékpárút, valamint a Gleccsertől a borig elnevezésű túraútvonal is halad. A régióban az egyedülálló montántechnológia szintén a hagyományt és a tradíciót hivatott megőrizni. Mindezt a BergZeitReise, több napos körtúrán át is élheti és megismerheti egész Magas-Stájerországot legkülönfélébb oldalairól.

Nyáron szerelmes nyári felfrissülés vár Önre Magas-Stájerországban. A nyári hónapokban itt biztosan nem fogja elrejteni az érzéseit, hiszen a szerelmes búvóhelyektől és a fogadók díjat érdemlő finomságaitól szárnyalni fog. Töltsön ízélvezetekkel teli időt a párjával kettesben egy piknik során, legyen ez vízen, földön vagy egy alpesi legelőn és mivel az igaz szerelemhez az ember hasán át vezet az út, kóstolja meg az olyan díjat érdemlő felső-stájer finomságokat, mint például a Wurzelspecket, a Wildkast vagy a Gamswurzent.

Magas-Stájerország télen az egész család számára egy igazi paradicsom. Itt hóval teli szórakozásra talál anélkül, hogy túlzsúfolt és méregdrága pályákon kellene sportolnia. Ehelyett a kicsi és nagy sízők a nyüzsgő tömegtől messze 16 sípályán mókázhatnak. A káprázatos téli túrák, valamint a lélegzetelállító sítúrák az egész család számára megfelelőek.

www.steiermark.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »