St.Margarethen

St.Margarethen

Neusiedler See Tourismus

Ober Hauptstrasse 24

A-7100 Neusiedl am See

+43 02167 8600

info@neusiedlersee.com

www.neusiedlersee.com

St. Margarethen a Fertő-tó egyik bájos települése. A családoknak, és a szobrászat kedvelőinek tartogat különlegességet. A Fertő-tó nyugati partján terül el St. Margarethen (Szentmargitbánya).
Tipikus Fertő-tavi község. A település mellett található a római kori lajtamészkő-bánya (Römersteinbruch), ami szobrászművészek alkotó, és kiállító helye.
A közelben található a Mesepark is.
A közelben számos sport-, és szabadidős tevékenység áll a rendelkezésre.

 A Római-kori kőfejtőben (Römersteinbruch) egyaránt fellelhetjük a régészeti emlékeket, és a modern szobrászat legszebb darabjait.

A St Marghareten-ben található római-kori kőfejtő Európa legöregebb, és legnagyobb kőfejtője, természeti és kultúrtörténeti jelentőséggel bír. A St. Margharetenben bányászott homokkőből építették Bécs számos nevezetességét (Stephans dóm, Hofburg, Schönbrunn-i kastély, Opera).
Napjainkban kortárs szobrászművészek alkotnak, és állítanak itt ki.

Fertő-tavi Mesepark (Märchenpark Neusiedlersee), ahol mesefigurák, hullámvasút, és még sok más szórakozás várja a családokat.

A páratlanul szép természeti és kulturtáj ölén négy különböző tematikus élményterületen, a „Kalandvárban“, a „Meseerdőben“, a „Kalandszigeten“ és a „Tanyán“ mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást: Számos körhinta, hullámvasút és pálya, valamint mászókaland mind arra várnak, hogy kicsi és nagy felfedezők kipróbálják!
Míg a család kalandra éhes része a számtalan attrakcióval szórakozik, amit részben már a legkisebbek is használhatnak, azok, akik inkább egy kis ejtőzésre vagy kikapcsolódásra vágynak, sétálhatnak az erdőben és a vadasparkban.
A meseerdőben tett sétán a szülők és a nagyszülők megmutathatják a gyerekeknek, melyik meséket ismerik, és ha szeretnének, kicsik és nagyok együtt énekelhetnek az animációs zenei show-kon.

További információk Magyarul:

Osztrák Nemzeti

Idegenforgalmi Képviselet

06 80 012 726

informacio@austria.info

www.austria.info

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »