Az egyik legmesésebb karácsonyi vásárt ígéri Eger

Az egyik legmesésebb karácsonyi vásárt ígéri Eger

Magyarország egyik legszebb és legvarázslatosabb karácsonyi vásárát november 27. és december 24. között rendezik meg Egerben, Budapesttől alig egy órányi autóútra.

A történelmi belváros meghittsége és a fényárban úszó Dobó tér, háttérben a csodálatos Egri várral, évről évre sokakat lenyűgöz. Kicsik és nagyok, családosok és fiatal párok számára Eger a legjobb választás, ha egy igazán látványos, dallamos, csillogó, de mégis meghitt ünnepi ráhangolódásra vágynak.

A látogatókat káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, hüttehangulatú melegedő várja, és persze lesznek forralt borok, kürtős kalácsok, kézműves termékek és megannyi karácsonyi finomság is.

A szervezők változatos koncertekkel készülnek, fellép többek között Boggie, Rakonczai Imre, Kállay Saunders, az Aurevoir, Ripoff Raskolnikov, Horányi Youli, Kökény Attila, a Groovehouse, Suba Attila és barátai, Iván Szandra és Jász Andris.

A legkisebbek részt vehetnek a jégpalota mesés-játékos programjain, együtt táncolhatnak az Alma Együttes, a HAHÓ Együttes és az Iszkiri Zenekar gyermekkoncertjein, és felkereshetik a mesesétány élethű figuráit.

500 fő feletti részvétel esetén kordonozással és a védettségi kártyák ellenőrzésével fognak eleget tenni a járványügyi szabályok betartásának,valamint minden árust és vendéget arra ösztönöznek majd, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Úgy tudjuk, ekkora létszámra csak a nagyobb koncerteken számítanak, amelyeket ezért vélelmezhetően alapból el fognak keríteni. Mivel a járványügyi rendelkezések akár napról napra is megváltozhatnak, azt kérik a vendégektől, hogy aktívan kövessék az Eger Advent Facebook oldalát, mert ott fogják közzétenni a fontos, aktuális információkat.

Az egri belváros és a Szépasszonyvölgy vendéglátóhelyei is ünnepi arcukat mutatják az advent időszakában, és érdemes az egri szálláshelyek ajánlatai közül is választani. További információ: visiteger.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »