Észak-Nyugat Csehország

Észak-Nyugat Csehország

Mírové náměstí 1/1

 400 01  Ústí nad Labem
T: +420 475 271 700
F: +420 475 271 289

info.stredisko@mag-ul.cz

www.hanusovicka.vrchovina.cz

Az Északnyugat-Csehország régió a turistáknak kikapcsolódást kínál a modern sportok űzésével, a változatos természetben és találkozást Európa modern történelmével.

Az Északnyugat-Csehország régió csodálatos természetét elsősorban a Cseh-Svájc Nemzeti Park alkotja. Megpihenhetnek a legrégibb cseh fürdőben, a régió sok lehetőséget nyújt azoknak is, akik az aktív üdülést keresik. A műemlékek között nemcsak régi várak és kastélyok vannak, hanem a modern történelem műemlékei is.

Adrenalin és szórakozás

Az Elba-menti homokkő sziklákat a hegymászók kedvelték meg. Sűrűn látogatott a Most városi autóverseny-pálya (Autodrom Most) – akit érdekel, kipróbálhatja saját vagy kölcsön vett autóval. A városban van egy modern lóverseny-pálya is, melyet a görkorcsolyázók is használnak. A Raná hegyen lehetőség nyílik siklóernyőzésre, vitorlázórepülésre és ultrakönnyű repülésre is. Vízi sportokat űzhet a Nechranicei duzzasztóműnél és sok más helyen, az Érchegység (Krušné hory) téli kikapcsolódáshoz biztosít számtalan lehetőséget.

Északnyugat-Csehország természeti szépségei

Az Északnyugat-Csehország régió területén található a Cseh-Svájc Nemzeti Park. A látogatókat itt jelölt turistautak hálózata várja, a turista- és tanulóösvények, kerékpáros utak az ellenállhatatlanul szép természetben vezetnek. A Pravčice-i kapu (Pravčická brána) Közép-Európa legnagyobb természetes sziklakapuja, kedveltek a Hřensko környéki természetes hegyszorosok is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »