Közép Morvaország

Közép Morvaország

Horní náměstí

podloubí radnice
779 11 Olomouc

tel.: (+420) 585 513 385

infocentrum@olomouc.eu

www.olomouc.eu

Folklórhagyományok, élménygasztronómia és hegyi természet – ilyen a Közép-Morvaország és a Jeseníky-hegység régió öröksége.

A Közép-Morvaországban rendezett folklór ünnepségeken megcsodálhatják a gyönyörű helyi népviseleteket, régi szokásokat és helyi lakosok vendégszeretetét. Jeseníky-hegységben új erőt gyűjthet és sportolhat a tiszta hegyi természetben. És ne feledjék el megkóstolni a finom helyi borokat.

Népi hagyományok és ünnepségek

A Közép-Morvaország és a Jeseníky-hegység régió turisztikai kínálatát a népi hagyományok és ünnepségek, várak, kastélyok és egyházi műemlékek képezik éppúgy, mint a csodálatos, emberek által gondozott természet. A régió területén vannak barlangok és karszt-képződmények is. Olomouc (Olmütz) városa látogatói számára az egész évben biztosít kulturális programokat, ilyen például az Olomouci Zenei Tavasz és a nemzetközi orgonafesztivál.

Aktív szabadság az egész évben

A Jeseníky-hegység hegylánca a turisták számára kerékpáros és gyalogos túrákat kínál a gazdag természetben, sportolást a friss levegőn és relaxációt a Jeseník városi Priessnitz Gyógyfürdőben. Téli örömök várnak a vendégekre több síkomplexumban olcsó és jó minőségű szállással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »