Nyugat-Cseh Fürdővárosok

Nyugat-Cseh Fürdővárosok

Husovo náměstí 2,

360 01 Karlovy Vary
+420 355 321 161
+420 355 321 165 (fax)
infocentrum@karlovyvary.cz

zapadoceskelazne.tourism.cz

Üdvözöljük a gyógyforrások, fürdővárosok és gazdag kultúra vidékén. A nyugat-csehországi fürdővárosok a legjobb pihenési lehetőségeket nyújtják.

A Nyugat-csehországi fürdővárosok régió a világ egyik legnagyobb ásványi gyógyforrás-sűrűségű vidéke. A három legismertebb gyógyfürdő – Karlovy Vary (Karlsbad), Mariánské Lázně (Marienbad) és Františkovy Lázně (Franzesbad) – mellett sok más gyógyfürdő is található, pl. Lázně Kynžvart vagy Jáchymov.

Felejthetetlen fürdővárosok

A gyógyfürdőkben sokféle gyógykúra, wellnes és relaxáció közül válogathat. A gyógyfürdők parkjainak, sétányainak és építészeti remekművei egy életre szóló, megismételhetetlen légkört árasztanak. Cheb városnak, mely Csehország legrégibb városai közé tartozik, műemlékvédelmi területén történelmi építmények és népi épületek sora látható. A Nyugat-csehországi fürdővárosok régióban gyártanak híres porcelánt és a látogatók megkóstolhatják a népszerű fürdővárosi ostyákat.

A golf mindenkié

A legszebb golfpályák Európában Mariánské Lázně-ban és Karlovy Vary-ban vannak. De pihenést nyújtanak a vízisportok, horgászás és úszás is, nyáron népszerűek a kerékpáros vagy gyalogos túrák. Aki a gyönyörű természetbe vágyik, látogassa meg a Slavkovi-erdő természetvédelmi területet, melyben több tanulóösvény van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »